Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnila situaciju

Nakon celulita, Lana Jurčević pokazala lice s prištevima: 'Dokaz što nam radi hrana'

Foto: Instagram screenshot
1/9
14.08.2020.
u 13:59

Pjevačica je fotkala lice puno bubuljica i potom objasnila što se dogodilo i kako se nosila sa situacijom.

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je prije nekoliko dana objavila video na kojem je otkrila kako se u karanteni udebljala. Pokazala je celulit, a kasnije je pozvala i druge žene da joj se pridruže u objavi svojih nesavršenih fotografija pod hashtagom #StvarnaJa.

1/8

 

Nakon celulita, Lana je sada pokazala lice s prištevima koje je zaradila prilikom putovanja u SAD prije godinu dana. Pjevačica je fotkala lice puno bubuljica i potom objasnila što se dogodilo i kako se nosila sa situacijom.

"Kopam po mobitelu i nađem ovu sliku. Kakav dokaz što nam radi hrana i dokaz kad nam organizam doživi neku promjenu, kako sve izbija na površinu. Ovo je bilo 24 h nakon što sam sletjela u Los Angeles, kad sam išla snimati pjesmu prije nešto više od godinu dana. Put, avion, hrana u avionu, hrana u Americi. I baaaaam!", započela je Lana.

Foto: Instagram screenshot

"Druga strana je bila gora. Znate što je bilo najsmješnije od svega? Što sam se ja osjećala posebno. Nisam ni puder htjela stavljati, ni skrivati to. Iz nekog čudnog razloga, bila sam si fora. Dal je to moguće? Ponosno sam okolo hodala", napisala je između ostalog.

Pratitelji profila StvarnaJa poistovjetili su se s pjevačicom i iznosili svoja iskustva. 

Ključne riječi

Komentara 4

BE
berija
14:29 14.08.2020.

Moja supruga rodila troje djece, na 170 cm 52 kg, bez bubuljica, bez celulita. I ni riječi o njoj, ni fotografije, serije tekstova, ničega. Ah, da... Trebala bi se, kao i Lana, samoproglasiti pjevačicom. Daj, mala, poklopi se ušima i živi svoj život.

DU
Deleted user
15:18 14.08.2020.

Očito ima previše slobodnog vremena pa se bavi glupostima. Da bi imala obitelj i djecu bavila bi se korisnim stvarima.

EE
eem
14:58 14.08.2020.

Dotična gđa Lana je ... uf...sjećam se kad mi je punica ležala na intenzivnoj na samrti. Krevet do djeda dotične. I tak moja supruga čeka na ulazak pogledati mamu si u IJ pod punom i obveznom odjevnom spremom (odijelo, kapa, maska, rukavice, a baš ovo doba, 37°C na Zajčevoj ulici, popodne oko 15h kad su bile posjete). A dotična dojurila, razgalamila se na mobitel po onom inače obvezno tihom hodniku. Ma užas. Jako nepristojna osoba, još se fizički zlaktarila preko moje žene, ni masku stavila nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije