Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI ODOBRENJE

Nakon 'cajka radija' hrvatski eter uskoro dobiva i 'cajka TV'

Seka Aleksić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
06.06.2018.
u 20:59

Kanal će biti dostupan u sklopu ponuda Max Tv-a i Vipneta, te na B.Netu preko kabela. Kako su naveli u prijavi, na hrvatska audiovizulena djela otpadat će samo 25 posto programa

Nakon što je u hrvatskom eteru zaživjela radijska postaja koja većinom emitira turbo-folk hitove, uskoro ćemo dobiti i televiziju istog sadržaja. Naime, Vijeće za elektroničke medije je jednoglasnom odlukom dalo dozvolu trgovačkom društvu Extra FM d.o.o. za pokretanjem TV kanala Extra TV.

Kanal će biti dostupan u sklopu ponuda Max Tv-a i Vipneta, te na B.Netu preko kabela. Kako su naveli u prijavi, na hrvatska audiovizulena djela otpadat će samo 25 posto programa, što znači da će velika većina programa biti namijenjena spotovima Ace Lukasa, Saše Matića, Dare Bubamare, Milice Todorović i ostalih zvijezda turbo-folka.

Kao odgovorna osoba naveden je Antonio Luka Radanović, koji je i direktor Extra FM-a, dok će glavni urednik biti Hrvoje Tičinović.

- Nemamo definiran datum početka emitiranja, jer smo u pripremi cijelog projekta. Ne znamo još sve detalje, ali ćemo, u svakom slučaju, na vrijeme izići s PR člankom u kojemu će stajati sve pojedinosti.  Ima dosta faktora koji odlučuju, a ne ovise striktno o nama - rekao je Antonio Luka Radanović za Slobodnu Dalmaciju, i dodao kako im je cilj početi što prije.

Seka Aleksić
1/7

Komentara 56

Avatar rubinet
rubinet
21:48 06.06.2018.

najviše zabrinjava pače šokira što se POSELJAČENJE hrvatskog etera događa tijekom vladavine HDZa..da se to dogodilo za vrijeme SDPa svi bi se digli na noge....A gdje su sad ti" Hrvati "? Da se razumijemo SDP mi nije drag ,ali istina je istina..

Avatar rubinet
rubinet
21:43 06.06.2018.

sramota !!! pomokrim se (figurativno dakako) na odluku mjerodavnih..pa i na njih..dakako figurativno

PR
prajdali100
21:43 06.06.2018.

Toooooo ! Samo naprijed, seljakluk i primitivizam gaze sve pred sobom. Ovo je sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije