Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u luksuznom hotelu

Nakon bračnog kraha s misicom: Dragan Jurilj zaručio 28 godina mlađu studenticu novinarstva

Foto: Facebook
1/6
02.03.2021.
u 13:43

– Da, istina je! Zaručili smo se! – kazao je tek kratko poduzetnik koji je svoju buduću suprugu, odjevenu u chic mini haljinu s potpisom francuske modne kuće Chanel, iznenadio raskošnim buketima cvijeća i uokvirenom fotografijom filmske ikone Audrey Hepburn.

Poduzetnik i nekadašnji olimpijac taekwondoa Dragan Jurilj (50) zaprosio je svoju odabranicu, 22-godišnju studenticu novinarstva Michelle Korenić. Jurilj je kleknuo pred svoju buduću suprugu u luksuznom venecijanskom hotelu Aman i na njen prst desne ruke stavio prsten s potpisom legendarnog brenda nakita Tiffany & Co., doznaje Cover Style.

Sretnu vijest potvrdio je i sam Jurilj.

– Da, istina je! Zaručili smo se! – kazao je tek kratko poduzetnik koji je svoju buduću suprugu, odjevenu u chic mini haljinu s potpisom francuske modne kuće Chanel, iznenadio raskošnim buketima cvijeća i uokvirenom fotografijom filmske ikone Audrey Hepburn iznad koje joj je posvetio posebnu ljubavnu poruku te je ostavio bez daha.

Foto: Facebook/TS Auris

Par je prvi put zajedno snimljen u lipnju prošle godine tijekom zajedničke šetnje u centru Zagreba, a da im ruže doista cvatu, pokazali su i ljetos kada su uživali u zajedničkom odmoru na Maldivima. Koliko je opčinjen svojom novom odabranicom, Dragan je i tada pokazao na svom Facebook profilu na kojem je objavio nekoliko atraktivnih fotografija Michelle, inače bivše natjecateljice izbora za Miss Hrvatske, u zlatnom kupaćem kostimu, koje su mnogima zasigurno zagolicale maštu.

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, Draganovo srce prvo je osvojila bivša manekenka Sunčica Lalić s kojom je u vezi bio 16 godina, a zajedno imaju i 13-godišnjeg sina Ariena. Nakon što je njihova ljubav pukla, srce mu je zarobila manekenka Mia Franić s kojom je u braku proveo godinu dana. Dragana to nije poljuljalo već je krajem prošle godine vrijeme provodio u društvu atraktivne 23-godišnje ukrajinske manekenke Kristine Gončarove, a iako nije želio potvrditi je li ona njegova nova odabranica, nije se libio pojavljivati s njom na javnim događanjima. Nakon Kristine ljubavnu sreću pronašao je uz 28 godina mlađoj studentici te bivšoj predstavnici Hrvatske na natjecanju ljepote Miss Earth World.

Komentara 14

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
14:38 02.03.2021.

ne kuzim ja tu spiku s tim Juriljem prosjecan lik prosjecnog izgleda cemu takva paznja

LU
LukasNola
14:34 02.03.2021.

I on i ona su zadnja bijeda

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
14:07 02.03.2021.

ova ne smije dugo boraviti na suncu, mogla bi se otopiti na par mjesta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije