Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva sreća

Nakon borbe s neplodnošću glumica otkrila: 'Ovo nije za film'

Foto: PA/Pixsell
1/3
25.07.2019.
u 11:59

Na društvenim mrežama ne prestaju stizati čestitke Anne i njezinu suprugu Adamu Shulmanu

Zvijezda filma 'Oceanovih 8' i "Interstellara' Anne Hathaway (36) nakon problema s neplodnošću s obožavateljima je konačno podijelila sretnu vijest.

– Ovo nije za film, trudna sam – napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s trbuščićem te se obratila svima koji imaju ili su imali problema sa začećem: ''Vjerujte mi da ni meni nije bilo lako, zato vam šaljem puno ljubavi.'' Na društvenim mrežama ne prestaju stizati čestitke Anne i njezinu suprugu Adamu Shulmanu.

Podsjetimo, Anne i Adam u braku su od 2012. godine, a četiri godine poslije dobili su sina Jonathana Rosebanksa. U nedavnom intervjuu priznala je da nije bila zadovoljna životom koji je vodila prije njegova rođenja te da ju je maleni Jonathan jako promijenio.

Podsjetimo, za časopis People progovorila je o svojim nesigurnostima koje je uspjela pobijediti, ali bilo je razdoblja kada se osjećala "neadekvatno, nesigurno, nervozno i anksiozno".

Priznala je da ju je bilo strah ići na dodijele nagrada, da je samo pušila cigarete kako ne bi jela jer je mislila da zvijezde moraju biti užasno mršave, a jedan je Božić provela ne jedući apsolutno ništa. U isto vrijeme njezin dečko s kojim je bila četiri godine Raffaello Follieri bio je uhićen zbog prijevare u Vatikanu.
 

Ključne riječi

Komentara 2

ME
Mesko
12:48 25.07.2019.

Meni lijepa i draga glumica. Podsjeća me na moju djevojku iz studentskih dana.

Avatar Sokol
Sokol
12:45 25.07.2019.

Ah kada si ga primala tamo di nema svjetla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije