Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ČESTO U JAVNOSTI

Nakon afere u klubu: Brozović s djevojkom bježao od fotografa

Brozović
Foto: Mimmo Carriero/IPA/PIXSELL
1/8
02.10.2016.
u 21:03

Par je svratio u trgovinu 'Dolce & Gabbana'

Nogometaš Intera i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović rijetko pokazuje svoju djevojku Silviju Lihtar u javnosti, ali često s njom pozira za Instagram. Zajedno su prošetali Milanom gdje su se zadržali u ulici prepunoj dizajnerskih trgovina.

Par je svratio u trgovinu 'Dolce & Gabbana', a kada su uočili fotografa, brzo su pobjegli. Prvi je to njihov izlazak nakon afere zbog kojeg su Brozovića izbacili iz prve momčadi Intera, prenosi 24sata.

Naime, nogometaš je za vrijeme kada je njegov klub gubio od Sparte u Pragu, na Instagramu objavio fotografiju sa Silvijom.

Izazvao je nezadovoljstvo među navijačima koji su ga na društvenoj mreži izvrijeđali, a naljutio je i trenera Franka de Boera (46). Istaknuo je kako fotografije nisu problem, nego je Brozović izabrao loš tremin za objavu.

>> Brozović zbog fotografije s plavušom ponovno kažnjen!

Komentara 1

JO
Jose Oklahoma
21:45 02.10.2016.

Prisjest će mu paradno fotografiranje kad shvati tko su babe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije