Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova stranica

Nakon 15 godina raspao se popularni domaći sastav: 'Odlučila sam se okrenuti sebi'

Foto: Martina Popovic/PIXSELL
1/4
17.11.2019.
u 16:15

-Mnoge sam nastupe posljednjih godina bila prisiljena odraditi bez kolegice Petre Cigoj i shvatila sam da to jednostavno više nije ista priča. Okrenula sam se sebi i skužila da mi sada paše neka druga vrsta glazbe, poput laganijeg electro popa i dancea - istaknula je Ida Prester.

Pjevačica Ida Prester koja, iako se s obitelji preselila u Beograd, gotovo svakog tjedna dolazi u Zagreb, objavila je nedavno kako okreće novi list u karijeri. Nakon 15 godina provedenih u Lollobrigidi odlučila se posvetiti isključivo samostalnoj karijeri pa je snimila singl “Šansa” za koji je sama napisala glazbu i tekst te producirala video spot.

Svoj prvi samostalni album planira izdati iduće ljeto, a dotat će objaviti još nekoliko singlova i spotova.

Foto: Facebook/RTL

- Bend ima svoje prednosti, ali i ograničenja, jer su ljudi od Lollobrigide stalno očekivali brze pjesme u intenzivnom ritmu. Kako je kolegica Petra Cigoj zauzeta podizanjem svoje troje djece, mnoge nastupe posljednjih godina bila sam prisiljena odraditi bez nje i shvatila sam da to jednostavno više nije ista priča. Okrenula sam se sebi i skužila da mi sada paše neka druga vrsta glazbe, poput laganijeg electro popa i dancea - kazala je Prester za Gloriju.

Inače, Ida je posljednjih dana bila u medijima i zbog činjenice da se priključila nacionalnoj kampanji “Nisi sama, pregledaj se sama”, posvećenoj ranom otkrivanju raka dojke. Zahvaljujući kampanji jedan je život već spašen. Ida je, naime, dobila informaciju da je upravo zahvaljujući njezinom video jedna njezina pratiteljica otkrila na vrijeme da ima karcinom.

- Dakle, ne mogu vam opisati koliko se veselim zbog ove vijesti. Prvi život spašen, izgleda. Sve sad ima smisla. Još nekoliko zena mi je javilo da su otkrile kvržicu nakon onog mog videa, čekaju rezultate. Cure - hitno u wc da se pregledate ako još niste! Svima puno sreće, mislim na vas - poručila je Prester.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
17:09 17.11.2019.

ne znam ni jednu njihovu pjesmu.. ne znam ni za Idu, osim kaj se pojavljivala kao neka ljevičarska aktivistica... ono- protiv muža, protiv žene, protiv braka, protiv crkve, za kanabis, za migrante, za ....

HE
herojulice
16:38 17.11.2019.

Tko su ove i oklen?

GE
george34
17:46 17.11.2019.

Popularni? Gde? U Beograd?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije