Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gori instagram

Najzgodnija hrvatska navijačica objavila golišavu fotku, Nives Celzijus nije odoljela

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/6
01.09.2019.
u 18:15

Ivana Knoll ovo ljeto počastila je pratitelja mnogobrojnim vrućim fotografijama, a posljednja je dobila više od pet tisuća lajkova

Najseksipilnija hrvatska navijačica Ivana Knoll i dalje na društvenim mrežama oduševljava pratitelje svojim fotografijama. Lijepa Ivana i dalje se odmara na moru, a u Rovinju je napravila fotografiju na kojoj sjedi u plićaku na stijeni, dok je u prvom planu njezina pozadina u tangama. 

Fotografija je dobila više od 5000 lajkova, i puno oduševljenih komentara. Među ostalima javila se i njena prijateljica Nives Celzijus, koja je napisala kako je "sejvala fotku".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nives i Ivana družile su se ovog ljeta i objavljivale zajedničke fotografije, a Ivana je iskoristila priliku da promovira svoj bikini s kockastim uzorkom. 

 

Ključne riječi

Komentara 23

ST
StockhoIm
20:52 01.09.2019.

Bjesomučna promocija ove (da ne kažem čega) u ovim novinama davno je prešla sve normalne okvire, a sada prelazi i nenormalne...

DR
Drmiha
20:25 01.09.2019.

Pa što kažu ove dvije, jeli sa dobro zaradilo ovo ljeto na jadranu?!

SK
skupiduša
22:11 01.09.2019.

Naprosto nas siluju promovirajući ovu navijačicu, ona nikoga ne zanima. Opća glupost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije