Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u Hrvatsku

Najviše mi je žao Mile i Jane, one su prave Japanke

Ljupka Gojić Mikić
Foto: Instagram
1/5
16.08.2017.
u 14:33

Mihael, Ljupka, Jana i Mila - obitelj broji zadnje dane u ovom sastavu u Hirošimi, Ljupka s djevojčicama uskoro kreće za Zagreb

Ovo je idealno vrijeme za povratak u Hrvatsku. Za dva mjeseca ću roditi, a djeca moraju u školu. Jana u rujnu kreće u drugi razred internacionalne škole u Zagrebu, a Mila će pohađati predškolski program, da bi iduće godine mogla upisati prvi razred - otkrila je manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju te potvrdila ono o čemu se već dugo priča - da se obitelj nakon devet godina zauvijek vraća iz Japana u Hrvatsku. Ljupka će u domovini uskoro roditi i treću djevojčicu kojoj je sa suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićem, odlučila dati japansko ime - Mari.

Više nema povratka

Vlasnica modnog brenda Jolie Petite priznala je da je istodobno i sretna i tužna zbog povratka.

- Pitam se jesam li sebična, kako će reagirati nakon mjesec, dva. Hoće li se zaželjeti vratiti kući, u Japan. Mika i ja razgovaramo s njima o preseljenju kao o nečemu normalnom. Govorimo im da će ih u Zagrebu čekati prijatelji, ujak, naše obitelji... One su toliko vezane za svoje prijatelje ovdje, one su odrasle u ovoj kulturi, ovdje je njihov svijet. Opet, svjesna sam da će se prilagoditi, ali mi je žao, jer nema povratka.

Razmišlja o kraju karijere

Veselim se svojim prijateljima, ali njima ih oduzimam. Guši me to... - iskreno je rekla Ljupka.

Ipak, njezin suprug koji je u Japanu prava nogometna zvijezda ne vraća se odmah s njima, iako razmišlja o završetku karijere.

- U siječnju ću navršiti 38 godina i normalno je da razmišljam o prekidu igračke karijere. No još se dobro osjećam. Kroničnih ozljeda nemam, vodim sportski život, puno sam uložio u sebe i svoje zdravlje. Kad jednom zaključim karijeru, u mojim godinama, nema više povratka - rekao je Mihael Mikić. 

Komentara 5

BL
blokiraniantikomunist
23:09 27.11.2017.

hvala miki što si doveo četvoro djece u hrvatsku i što si pošteno radio u zemlji koja cijeni rad i poštenje.

RI
rikavac
15:12 16.08.2017.

pa zar taj Mikic jos igra? Dugovjecan igrac a karijeru nije napravio.

Avatar alien79
alien79
14:53 16.08.2017.

A što ne osta tamo krastačo jedna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije