Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Najveći međunarodni sajam u regiji nudi pregršt novosti uz odličnu zabavu

BBR RADIO
08.09.2016.
u 13:18

S prvim danima rujna, već tradicionalno, nabolja se zabava sprema u Gudovcu kraj Bjelovara. U sklopu 24. jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma posjetitelje očekuju brojni edukativni sadržaji, bogata gastronomska ponuda i najbolja fešta u ovom dijelu Hrvatske. Jesen se najbolje dočekuje u Gudovcu, od 9. do 11. rujna.

Osim noviteta u poljoprivrednoj mehanizaciji, koja svake godine napreduje zajedno s novim tehnologijama, više od 50.000 posjetitelja imat će prilike na sajamskom prostoru u Gudovcu pogledati i Sajam grijanja i obnovljivih izvora energije, ali i Državnu stočarsku izložbu. Više od 500 grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, peradi i pčela predstavit će 200 izlagača i tako pokazati najbolje što Hrvatska nudi na području stočarstva.

Posjetitelji će kroz tri dana sajma moći razgledati sve što ih zanima uz glazbenu kulisu Bjelovarsko-bilogorskog radija poznatog i kao BBR, radio kojeg već 60 godina svakodnevno sluša više od 100 tisuća slušatelja središnje i sjeverozapadne Hrvatske, donoseći im svježe vijesti i bogat izbor kvalitetne domaće glazbe. Kao službeni “Sajamski radio” koji od samih početaka sajma prenosi uživo najvažnija zbivanja sa sajma, ove godine, BBR će to raditi iz novouređenog glazbenog studija koji se nalazi u glavnoj sajamskoj hali. Rado slušan kod svih generacija, zasigurno će i na sajmu ponuditi poznate glazbene brojeve koji će se rado pjevušiti uz razgledavanje sajma.

No, kada dođe večer, za glazbenu će se feštu pobrinuti pravi zabavljači. Ove godine glavnu riječ na pozornici imat će čovjek koji o moru, ljubavi i bevandi pjeva kao nitko drugi, Mladen Grdović. Svoje će uspješnice taj laureat i ovogodišnji dobitnik Grand Prix glazbene nagrade na 65. Splitskom glazbenom festivalu izvesti pred brojnom publikom, a na pozornici će mu društvo praviti i zanosna Antonija Šola. Njihov besplatni koncert, koji organizira upravo BBR, održat će se u subotu, 10. rujna s početkom u 18 sati, kada će uz zvuke zabavne glazbe posjetitelji sajma otpustiti svoje kočnice i odlično se provesti do kasno u noć.

Ako ste željni odlične zabave, svježih poljoprivrednih i stočarskih informacija, kao i novosti iz svijeta obnovljivih izvora energije ili gastronomskih užitaka, 24. jesenski međunarodni bjelovarski sajam mjesto je gdje trebate biti ovoga vikenda.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije