Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propale ljubavi

Ljubavni skandali i šokantni prekidi poznatih Hrvata koji su obilježili godinu

Foto: Pixsell, Instagram
1/6
05.12.2019.
u 10:39

Godinu na izmaku obilježili su brojni ljubavni skandali, ali i propale ljubavi. Posljednja u nizu ona je bivše Big Brother stanarke Marijane Čvrljak i konobara Tomislava Grizelja.

Dok su se jedni kleli da će biti zauvijek u dobru i u zlu, drugi su tek maštali o bračnom životu. No ljubavni su se planovi mnogim domaćim parovima proteklih mjeseci poremetili. Godinu na izmaku obilježili su brojni ljubavni skandali, ali i propale ljubavi. Posljednja u nizu ona je bivše Big Brother stanarke Marijane Čvrljak i konobara Tomislava Grizelja.

MARIJANA ČVRLJAK I TOMISLAV GRIZELJ

– Više nismo zajedno, neću više biti s njom, ne želim čuti za nju – rekao je njezin još uvijek zakoniti suprug medijima i najavio kako sada slijedi postupak za razvod braka. Marijanin ljubavni život oduvijek je bio buran i pod povećalom javnosti. Iako je tada bila još u braku s pomorcem Ivanom Čvrljkom s kojim ima kćer Korinu, Šibenčanka je 2011. godine u Big Brotheru započela romansu s Beograđaninom Nikolom Nemeševićem, poznatijim pod nadimkom Nemeš. Pred višemilijunskim gledateljstvom tada udana Marijana prevarila je svog supruga s Nemešom. Njihov turbulentan odnos nastavio se i nakon izlaska iz showa u kojem je upravo Marijana odnijela pobjedu.

Prekidali su i mirili se, a 2016. godine nakon dvije godine razdvojenosti shvatili su da žele provesti život jedno uz drugo pa su u Novigradu izmijenili bračne zavjete. Nakon manje od godinu dana uslijedio je i razvod, a utjehu joj je tada pružao Tomislav za kojeg je tvrdila da joj je prijatelj. Prijateljstvo je nakon intenzivnog druženja preraslo u ljubav, a iako se nadala da će s Tomislavom biti konačno sretna, ni ta ljubav nije potrajala. Treća bračna sreća ubrzo se pretvorila u treću ljubavnu nesreću.

Foto: Instagram screenshot

ECIJA IVUŠIĆ I NIKOLA POKRIVAČ

Iako se ljetos bivša voditeljica Ecija Ivušić hvalila da je pronašla muškarca svojih snova u nogometašu Nikoli Pokrivaču ni ta ljubav nije potrajala. – Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto. Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N – poručila mu je tada Ecija. Koliko je zaljubljena, potvrdila je i tijekom gostovanja u IN magazinu kada je rekla da je Nikola jedna od boljih osoba koje je upoznala. Nedugo nakon toga gradskim kuloarima počele su se širiti priče o ljubavnim trzavicama para, a nakon što se Nikola početkom listopada nije pojavio na Ecijinoj rođendanskoj proslavi, mnogima je to bila potvrda ljubavnog kraha. Da je ljubavi zaista došao kraj, potvrdila je i sama Ecija obrisavši sve fotografije s nogometašem s Instagram profila, no o razlozima prekida ni ona, a ni Nikola nisu željeli javno govoriti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

BRUNO PETKOVIĆ I TEA SLAVICA

Osim Nikole, od nedavno je ''ponovno na tržištu'' i dinamovac Bruno Petković koji je potkraj listopada prekinuo vezu s 20-godišnjom manekenkom i studenticom međunarodnog poslovanja Teom Slavicom koju se često moglo vidjeti kako mu pruža podršku s tribina. Njihova ljubav prekinuta je naprasno, a što je kumovalo prekidu, nikada nije razjašnjeno. Potvrdu o prekidu tada smo dobili i od lijepe Zagrepčanke koja nam se tek kratko javila porukom u kojoj je napisala kako je "Bruno Petković od sada slobodan dečko".  Razlog prekida Bruno nije htio komentirati, dok nam je Tea Slavica samo kratko odgovorila da ne želi davati komentare o svojoj bivšoj vezi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

NUŠA ROJS I MIJO MATIĆ

Odvojenim putevima odlučili su krenuti i Mijo Matić i Slovenka Nuša Rojs, pobjednica ovogodišnje sezone ''Gospodina Savršenog''. Iako su se mnogi nadali da će njihova romansa opstati i nakon završetka showa, došlo je do neočekivanog obrata i prekida. – Dragi moji, svim svojim (srcem) željela sam da traje. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Iskreno kao i uvijek, rekla sam svu istinu, napravila sve što je bilo moguće s moje strane i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa... – napisala je nedugo nakon showa Nuša na svom Instagramu. Odgovornost za prekid preuzeo je Mijo koji je priznao kako se prema Nuši ponio loše i kazao je da se emocionalno istrošio. Nakon prekida s Mijom Nuša se posvetila glazbenoj karijeri koju, prema svemu sudeći, planira graditi i u Hrvatskoj. Trenutačno snima duet s Matejem Mlađenovićem iz showa ''Ženim sina'' koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

Foto: RTL

IVA ŠULENTIĆ I IGOR MIKLOUŠIĆ

Uoči treće godišnjice braka pukla je ljubav HRT-ove voditeljice Ive Šulentić i psihologa Igora Mikloušića. – Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji – poručila je za tportal Šulentić koja je bračne zavjete s Igorom izmijenila u rujnu 2016. godine u crkvi sv. Franje Ksaverskog u Zagrebu.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

MONIKA I SANDI IMEROVIĆ

Svoju ljubav nisu uspjeli sačuvati ni Monika i Sandi Imerović koji su godinama slovili za jedan od najskladnijih domaćih parova. Bili su najbolji prijatelji, supružnici, poslovni partneri, no čini se da se njihova ljubav nakon sedam godina braka jednostavno potrošila. – Ne postoje treće osobe, ne postoji neka velika drama. Ljudi se mijenjaju s godinama. Ja ću uvijek biti ležaljka, pritom misleći na sportske trkaće motore, a Sandi chopper. I to vam je slikovito rečeno zašto je priči došao kraj. Hvala vam na svemu. I samo gas. U svemu. Uživali smo u vama, vašoj podršci i svemu što smo vam imali pružiti, a uvijek je bilo iskreno i od srca. Uvijek dosljedni sebi. Tako i ležaljka ide dalje. Uvijek svoja – napisala je Monika početkom studenoga na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

MLADEN BURNAĆ I ISKRA BRAJOVIĆ

Višemjesečnoj ljubavi Mladena Burnaća i 18 godina mlađe Iskre Brajović, inače kćeri legendarnog glumca Voje Brajovića, došao je kraj nedavno.  Par se upoznao u Beogradu početkom 2018., a svoju vezu potvrdili su krajem listopada prošle godine u Zagrebu, gdje su ruku pod ruku prošetali centrom grada. Boravak u metropoli iskoristili su i za odlazak na koncert poznatog violinista Davida Garretta. Ljubav su održavali na relaciji Zagreb – Beograd, a iako o razlozima prekida nije htio govoriti, čini se da je svemu kumovala i razdvojenost. – Naša je ljubav završila prijateljstvom – istaknuo je 49- godišnji pjevač. Njegova sada već bivša odabranica prije nego što se upustila u  vezu s Burnaćem razvela se od arhitekta Siniše Babića, s kojim ima i dvogodišnju kćer Ines, kojoj je ime dala po pjesmi Arsena Dedića ''Ne daj se, Ines'', dok Burnać ima odraslog sina Antonija.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

IVANA ERGIĆ I MARIN CVITAN

Bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić i bivši vaterpolist, sada poduzetnik Marin Cvitan prekinuli su ove godine nakon 12 godina veze. Ivana i Marin upoznali su se 2006. godine. Ona je radila kao domaćica u jednom klubu u Vodicama, a on je došao kao gost. Tada je još bio u braku, no nisu dugo mogli zatomiti osjećaje. Njihova ljubav podigla je mnogo prašine nakon što je Marin prije 10 godina uhićen zbog posjedovanja droge, a nakon toga kratko su i prekinuli vezu i onda se opet pomirili.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

SANJA DUGGAN I KREŠIMIR ČORAK

Nakon četiri godine braka ove godine rastali su se Sanja Duggan i Krešimir Čorak. Navodno je njihovoj ljubavi presudila udaljenost i život na dva kontinenta, jer je Krešimir živio u Hrvatskoj, a Sanja je sa sinom Lennonom kojeg je dobila i braku s Franom Barbierijem živjela u  Los Angelesu. Veza na daljinu funkcionirala je neko vrijeme između Sanje i Krešimira, ali nakon nekog vremena zaključili su kako je ljubavi došao kraj i da je razvod jedina opcija.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

DAVOR I IRENA BERNARDIĆ
– Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se  razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri  prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete – ovom izjavom Davor Bernardić u listopadu ove godine obavijestio je javnost da se razvodi od supruge Irene s kojom je u braku bio od 2011. godine, a prije braka u vezi su bili devet godina.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

IVA TODORIĆ I HRVOJE BALENT
– Već dugo ne živimo skupa. Razvod je samo formalnost. Ne želim od razvoda raditi show. Imamo troje djece koja su nam najbitnija – izjavila je ovog svibnja Iva Todorić i tako konačno potvrdila informaciju da se razvodi od Hrvoja Balenta. Iva i Hrvoje u bračnu luku uplovili su 2001. godine i tada je na  velikom vjenčanju goste zabavljao Jasmin Stavros, a bračna kriza nastupila je paralelno s krizom u Agrokoru gdje je Hrvoje bio jedan od članova uprave, a Iva je bila zadužena za marketing. Da je razvod na pomolu, dalo se zaključiti još prošle godine kada je Iva prezime Balent izbrisala s društvenih mreža i vratila djevojačko prezime.

Foto: Željko Lukunic/PIXSELL

ANA BUČEVIĆ I SAŠA DVORNIK
Motivacijska govornica i dobra prijateljica Ive Balent Ana Bučević ove godine također se rastala. Ona i suprug Saša Dvornik krenuli su svatko svojim putem i to uz mnogo ružnih riječi i optužbi. Naime, Saša tvrdi kako je Ani novac važniji od bilo čega te ju je prozivao i prevaranticom. Ispričao je kako mu je Ana u veljači dala na potpis bračni ugovor po kojem s njim ne želi dijeliti zaradu, a dva mjeseca poslije toga Ana je rekla Saši kako mora napustiti njihov stan. – Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Doznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedicu štetili našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onome koji pomoć ne traži – napisala je Ana na Instagramu kada je svojim pratiteljima i obožavateljima potvrdila vijest o razvodu. Iz prijašnjeg braka Ana ima 15- godišnju kći, a u braku sa Sašom dobila je sina.

Foto: Facebook Beki Routledge

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije