Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Progledaj srcem 2019

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u hrvatskoj povijesti

Laudato TV
Foto: Laudato TV
1/9
14.06.2019.
u 16:55

PREMIJERNO na Laudato TV: na Tijelovo, 20. lipnja, u 20:00 sati

Nazvali su ga najvećim duhovno-glazbenim spektaklom u hrvatskoj povijesti. Osamnaest tisuća srca te večeri pjevalo je u glas. Ona znaju da je ispunjena Arena u Gospinom zagrljaju tek početak koji treba i vas…

Progledaj srcem - dosad najveći koncert podrške Laudato televiziji. Ne propustite premijerno na blagdan Tijelova, trosatnu snimku koncerta, u četvrtak, 20. Lipnja, u 20 sati, na Laudato TV.

Gledajte nas  na području grada Zagreba,  Zagrebačke i Karlovačke županije na frekvenciji 762 MHZ; na EVOTV poziciji 102,  u osnovnim paketima MAXtv 503 i MAXtv (u HD rezoluciji) 67;  A1 353,  OptiTV 15; H1 Optima Telekom 31 te Iskon TV 703.

Visoka produkcija, glavna i pomoćna pozornica, konfeti, svjetla, vrhunska dotjeranost glazbenih aranžmana i orkestracija bili su pripremljeni kako bi središte svih pjesama, krajnji cilj okupljanja oko koncerta i srž cijelog programa Laudato TV-a - Bog - bio proslavljen na najveći ljudski mogući način.

Koncert se već peti put organizira kao podrška Laudato televiziji, jedinom specijaliziranom vjerskom kanalu u Hrvatskoj. 18000 sudionika iz svih dijelova Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Njemačke, Švicarske  i Austrije zajedno su pjevali gotovo tri sata, više od 30 pjesama u izvedbi 125 glazbenika i izvođača.

Foto: Laudato TV

Orkestrom je ravnao Goran Kovačić, a na pozornici su se izmjenjivali Rafael Dropulić Rafo, Hanna Polhe, Sestre Halužan, Alan Hržica, zbor Mihovil, fra Marin Karačić, Ante Cash, Emanuel, Božja pobjeda i sestre Palić.  Gosti iznenađenja bili su Redovnički  band aid, Ana Rucner i Toni Cetinski koji je na  kraju rekao da je dva puta napunio Arenu, ali da ovako nešto nije doživio.

Foto: Laudato TV
Dok je Zbor redovnika izvodio  pjesmu 'Došli smo ti Majko draga'  mlada je umjetnica Eva Vukina crtala Gospin lik, koji u svojim rukama drži Arenu i bdije nad cijelom scenom. Za samo sedam minuta kao da je ocrtala stvarnost koju je vidjela u srcu.

Foto: Laudato TV
Vlč. Boris Jozić, povjerenik za vjernike laike u Zagrebačkoj nadbiskupiji, a virtualno poznat kao jedan od svećenika koji pripremaju dnevna razmatranja evanđelja Pod smokvom i voditelja projekta Fit katolik. Njegova meditacija o Božjoj ljubavi izazvala je nevjerojatnu svetu tišinu u dvorani ispunjenoj rasplesanim sudionicima koncerta.

Foto: Laudato TV

- Mladosti, ovo je vaša zemlja – snažno je poručio okupljenima Jozo Grbeš, kustos Hrvatske franjevačke kustodije  Svete Obitelji za SAD i Kanadu sa sjedištem u Chicagu. Rekavši kako je njega put odnio daleko, želio je potaknuti mlade da ostanu u zemlji. - Zajedno možemo mijenjati zemlju, snagom ljubavi. Nemojte odustati – pozvao je fra Jozo Grbeš.

Foto: Laudato TV

Pogledajte zašto je Josip Kežić  bio u Kini i kako su nas voditelji nasmijavali i razveseljavali cijelo večer.

Foto: Laudato TV

Svojim prilozima omogućite i vi nastavak misije Laudato televizije.

Zajedno možemo puno više! 

Postanite naš prijatelj https://klubprijatelja.laudato.tv/  

IBAN za uplatu je  HR0223400091510603018

A za više informacija možete nas nazvati i na 091 58 98 443.

Foto: Laudato TV

Dobro mijenja sve!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije