Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ljubav je na selu'

Najveća zvijezda showa: Dane nije prestar, voljela sam i 40 godina starijeg

25.10.2014., Sibenik - Umjetnica Vita Maslacak, sudionica RTL-ova showa Ljubav je na selu. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
29.10.2014.
u 07:42

Vita Maslačak (38), koja se u RTL-ovu showu bori za srce 19 godina starijeg Dane, zasitila se gradskih fićfirića i gotovana koji samo pričaju priče

Na imanju 57-godišnjeg Bračanina Dane Bezmalinovića, najvećeg šarmera među trojicom muških kandidata pete sezone RTL-ova showa "Ljubav je na selu", nikad nije bilo tako dinamično.

Oštra prema suparnicama

Gledatelji svaki utorak čekaju s nestrpljenjem da vide kako se Dane snalazi sa tri dame koje je ugostio u svom domu, među kojima je 38-godišnja Vita Maslačak, osebujna umjetnica bez dlake na jeziku.

– Zasićena sam gradskim fićfirićima, gotovanima koji samo pričaju priče. Nakon određene životne škole odlučila sam okrenuti stvari za 180 stupnjeva i pronaći prostodušnog, da ne kažem naivnog muškarca. Osim toga, čak se bolje snalazim u realityju, nego u pravom životu koji mi je postao užasno dosadan i monoton – otkriva Vita zbog čega je odlučila ljubav potražiti na selu. To što je Dane 19 godina stariji od nje uopće joj ne smeta, dapače, uvijek su je zanimali dvostruko, pa čak i trostruko stariji muškarci.

– Dane mi je čak i premlad, tinejdžer za mene! Kad mu pogledam u oči, vidim sedamnaestogodišnjaka. Moja neprežaljena ljubav je muškarac 40 godina stariji od mene koji je umro. To je ljubav koja traje, on i danas živi u meni. Vadi me iz svih depresija, usmjerava me, osjećam da sam ga pohranila u sebe – kaže Vita. A kako izgleda njezin idealni muškarac? – Dovoljno neovisan da razumije moju neovisnost, a istovremeno dominantan i jak intelektualno, psihički i na sve druge načine.

Njezine suparnice u showu, 28-godišnja Jasmina Milaković i 34-godišnja Marija Barukčić nisu joj baš najbolje sjele.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

– U Jasmininim reakcijama jasno se očituje nazadan balkanski stav. Na primjer, kad je plakala jer je mislila da će Dane zaklati janje. Ja sam isto protiv klanja, ali što više reagiraš onako kako je reagirala ona, to će ti ljudi iza leđa više klati. Doživljavala sam je puno dominantnijom tijekom snimanja, a ona je pokazala strah pred kamerama i ostavila mi je vrlo blag dojam kad sam gledala prošlotjednu emisiju. Treba joj još životnog iskustva. Marija je mila Gera, a kako su njih dvije dijelile sobu, bila je neka vrste Jasminine priležnice. Radila je sve po njezinu nalogu, nema ni boju ni okus ni miris – kritizira.

Ne trpi taštinu i glupost

Oštru umjetnicu nije oduševilo ni Danino imanje jer joj je izgledalo previše zapušteno. – Da je na imanju imao plantažu marihuane, oborio bi me s nogu bez obzira na zapuštenost – tvrdi Vita pa otkriva što kod jačeg spola ne trpi: – Taštinu, glupost i diletantizam.

Nakon što su njezin nastup u emisiji vidjeli i članovi obitelji koji su prijetili da će je se odreći ako se prijavi u emisiju, šaptom su pali.

– Imala sam dva tabora. Prvi je govorio da će me izopćiti iz obitelji ako se prijavim, a drugi da će me ubiti ako se ne prijavim. Sada su svi uz mene – ističe.

Komentara 12

Avatar Feniks
Feniks
08:16 29.10.2014.

Kad već voli puno starije možda žena ne zna da je Manolić još živ. Rođen 1920. Taman godine.

JO
Joka55
08:11 29.10.2014.

Uzas...

MA
maklin
08:17 29.10.2014.

Jupi evo još jedne zabavne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije