Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije svima vidljiva!

Najveća obožavateljica Maje Šuput napravila novu tetovažu na neobičnom mjestu

Foto: Screenshot Instagram
1/4
05.08.2019.
u 21:05

Nakon što je pred kamerama i uz podršku pjevačice odlučila napraviti tetovažu lica pjevačice, jednu od mnogih koje ima na tijelu, mlada se Karlovčanka ponovo odlučila na tetoviranje.

Karlovčanka Daniela Perić zasigurno je najveća obožavateljica naše poznate pjevačice, Maje Šuput.

Nakon što je pred kamerama i uz podršku pjevačice odlučila napraviti tetovažu lica pjevačice, jednu od mnogih koje ima na tijelu, mlada se Karlovčanka ponovo odlučila na tetoviranje. U videu na Instagramu koji je objavila Daniela kada su se ponovo susrele na jednom od koncerata, Maja je objasnila i o čemu je riječ.

"Morate vidjeti njenu novu tetovažu jer je prekrasna, ali je na malo čudnom mjestu", rekla je Maja i dodala kako će pratitelji ipak morati malo pričekati da se Daniela opusti da bi ju pokazala. Naime, obožavateljica Daniela novu je tetovažu odlučila staviti na stražnjicu.

Radi se o natpisu "Nevaljala", što je ujedno i naziv jedne od Majinih popularnih pjesama.

Foto: Screenshot Instagram

Daniela i Maja znaju se već neko vrijeme, a osim oduševljene Daniele i Maja je sretna što ima takvu obožavateljicu.

"Prije svega mislim da je to potpuno ludo, ali isto tako sam sretna što imam osobu koja nosi dio mene na sebi za cijeli život", rekla je jednom Maja. Na Danielinom profilu vidljivo je i da obožavateljica posjeduje neke stvari iz Majinog benda 'Majushka'.

Maja Šuput prošle je godine pokrenula vlastiti brend naziva 'Majushka'. U njemu su se prvotno našli simpatični mikrofoni, rokovnici, te šilterice, majice i natikače sa zanimljivim natpisima. Od nedavno pod okriljem svog brenda ima i sladoled koji će se prodavati u specijalno dizajniranoj kućici i bit će 'prateći' dio njezinih koncerata.

Komentara 1

GV
golub Vaso
22:27 05.08.2019.

brainwashed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije