Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"alfa žena"

Najstrastvenija hrvatska navijačica zaplesala na vrući hit u jednodjelnom badiću

Foto: Ivana Knoll/Instagram
1/4
02.08.2019.
u 18:11

Ivana Knoll prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zapalila je cijeli svijet kao najvatrenija navijačica Hrvatske.

Prije godinu dana Ivana Knoll očarala je nogometni svijet svojom ljepotom kao najvatrenija navijačica naše repke, a sada je odlučila zaplesati na novu pjesmu Nives Celzijus 'Odjebando' i tople ljetne dane učiniti još toplijima!

Na snimci Ivana leži s raspuštenom dugom kosom i izvija se u jednodijelom crnom badiću. 

Trenutno je na ljetnom odmoru u Istri, a prije toga je bila u Dalmaciji.

Ova mlada djevojka pažnju javnosti privukla je još 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Tada je otkrila što su joj najdraži hobiji, čime se bavi u životu te tko joj je najveća potpora. Iako je rođena u Njemačkoj, Ivana je veći dio života provela u Hercegovini s roditeljima, a pohađala je i Opću gimnaziju u Ljubuškom.

“Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam bila do osme godine. Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, izjavila je Ivana prilikom natjecanja za Miss Hrvatske. Tada je otkrila i kako je uspješna studentica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

 

Naglasila je kako bez podrške obitelji i partnera vjerojatno nikada ne bi sudjelovala na spomenutom natjecanju. “Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Čapljinka, koja je ukrala show na prvom nastupu Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Njezinu ljepotu mnogi su nazvali božanstvenom te bi je rado pozvali u svoje društvo, ali Ivana na Facebooku otkriva kako je sretno zaljubljena već šest godina.
 

Ključne riječi

Komentara 4

IP
infо_punkt
18:36 02.08.2019.

Od bjesomučne promocije ove mi se već povraća. Ali eto, neka ljudi vide na kojim principima funkcionira ovo posrnulo društvo.

DU
Deleted user
18:34 02.08.2019.

od ove anoreksicne su mi ipak draze one dvije toples zagorke od prije par godina

ME
Menjik
22:19 02.08.2019.

Sve neki nadrkani klinci u ovom šmečernjem rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije