Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasljednica Chloe

Najseksi zatvorenik i bogatašica s kojom je prevario suprugu čekaju dijete

Foto: PA/Pixsell
1/3
28.03.2018.
u 09:41

Jeremy Meeks i Chloe Green, piše Daily Mail, uskoro će dobiti dijete, a navodno planiraju i vjenčanje

Jeremy Meeks, poznatiji kao najseksi kriminalac i zatvorenik koji se danas bavi manekenstvom, uskoro će dobiti dijete.

Kako piše Daily Mail ovaj 34-godišnji bivši član bande i njegova djevojka, bogata nasljednica Chloe Green uskoro će dobiti prinovu. Meeks je prošle godine bio glavna vijest u američkim i britanskim tabloidima kada se saznalo da je suprugu Mellisu prevario s 27-godišnjom Chloe. Dok je  njegova supruga bila s njihovim devetogodišnjim sinom Jeremyjem Juniorom njen suprug je krstario na jahti s ljubavnicom, a da je suprug vara saznala je iz medija.

Otkako je s bogatom nasljednicom Jeremy ima sve više poslovnih ponuda, a kako kažu izvori bliski paru sprema se i vjenčanje. Blagoslov su im dali i roditelji njegove djevojke, ali njegova bivša supruga sigurno neće biti sretna s ovom vijesti i ona koristi svaku prigodu kako bi u javnosti prikazala Jeremyja u negativnom svijetlu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije