Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez ustručavanja

Najpoznatiju plus size manekenku suprug fotkao potpuno golu, pokrila se samo plahtom

Foto: Instagram
1/11
19.12.2020.
u 10:00

Plus size modelu ovo nije prvi put da pozira gola. Nedavno je objavila fotku na kojoj grudi prekriva samo rukama.

Najpoznatija plus size manekenka Ashley Graham ponovno je privukla pažnju na društvenim mrežama. Ashley je poznata po tome da obožava svoje tijelo bez obzira na višak kilograma, a koliko uživa u njemu, otkrila je i fotografijom na kojoj pozira potpuno gola. Tijelo je prikrila samo plahtom, a fotografirao ju je suprug.

Foto: Instagram screenshot

U opisu fotografije označila je supruga i napisala kojim je fotoaparatom slikano. 

"Fuji Pro400H shot on Mamiya 645 and Rolleiflex f3.5", potpisala je Graham, a u komentarima joj se odmah javila jedna od najpoznatijih supermodela, Naomi Campbell i ostavila emotikone srca. 

Podsjetimo, plus size modelu ovo nije prvi put da pozira gola. Nedavno je objavila fotku na kojoj grudi prekriva samo rukama.

Ključne riječi

Komentara 4

EP
Epil
17:35 19.12.2020.

Sasvim pristojan komad. Samo je danas pojam ljepote postala hrpa kostiju sa malo zlipice okolo.

BE
Bezvezeopeti
15:04 19.12.2020.

Što je tu točno plus size? Normalna ženstvena žena za razliku od neuhranjenih, androginih koje se propagiraju na zapadu. Plus size je roseane bear.

CV
cvetkovic
12:11 19.12.2020.

super podrska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije