Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upisala pravo

Najpoznatija starleta snima film o zatvorima, a njezin suprug drži mise zatvorenicima

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
31.08.2019.
u 07:00

“Kim Kardashian West: The Justice Project” radni je naziv filma čiji datum izlaska još uvijek nije poznat

Čini se da je 38-godišnja Kim Kardashian West doista ozbiljna u namjeri da se posveti studiju prava i postane odvjetnica. U samo godinu dana borila se za više desetaka osuđenika za koje smatra da su nepravedno osuđeni. Uza sve to, popularna Kardashianka snima i dokumentarni film o kaznenom pravu u Americi. U srpnju je posjetila zatvor u Washingtonu, gdje je snimila dio filma “Kim Kardashian West: The Justice Project”.

Susrela se sa zatvorenicima koji pohađaju tečaj s profesorom iz Georgetowna Marcom Howardom, a njihove će priče predstaviti u spomenutom dokumentarcu. Datum izlaska još se ne zna, ali navode da bi trebao trajati oko dva sata. Koliko je ozbiljna pokazuje i njezin najnoviji posjet zatvoru u blizini Daytona, gdje je Kanye držao nedjeljnu misu, posvećenu svima koji su poginuli ili su ozlijeđeni u nedavnim pucnjavama.

Strani mediji izvijestili su da je Kim posjetila zatvor gdje su je proveli da se upozna s uvjetima u kojima se nalaze zatvorenici. Razgovarala je sa službenicima, djelatnicima te samim zatvorenicima da sazna više o programima koji su im dostupni. U travnju ove godine objavila je vijest koja nije prošla bez osude nekih njezinih pratitelja. Unatoč brojnim negativnim komentarima i pokušajima obeshrabrenja, poznata Kardashianka nije se dala. Sve to reality zvijezda radi da bi se mogla zalagati za reforme pravosudnog sustava u Americi. “Želim da znate da ne postoji nešto što bi vas trebalo spriječiti u potrazi za snovima”, napisala je u objavi na društvenim mrežama. Požalila se da joj nije jednostavno jer danju radi i brine se o djeci, a noću uči. U jednom razgovoru za medije izjavila je da mnogi ne shvaćaju ozbiljno njezinu namjeru da postane odvjetnica.

– Postoji zabluda da ne moram studirati i da sam platila svoj put do diplome prava. To nije istina – rekla je Kim. Još 2018. Kim se počela boriti za poboljšanje pravosudnog sustava. Uvjerila je Donalda Trumpa da smanji kaznu doživotnog zatvora Alice Marie Johnson, koja ju je služila zbog posjedovanja droge. Odlučna Kardashianka u toj je namjeri i uspjela. Johnson je puštena iz zatvora. Posjetila je Bijelu kuću i da bi podržala inicijativu koja pomaže bivšim zatvorenicima da lakše nađu posao nakon što odsluže kaznu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
10:11 31.08.2019.

Lako je upisati, treba zavrsiti. Moze imati sve ipak ostaje glupa Armenka, covjek druge klase u USA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije