Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udebljala se 10 kg

Najpoznatija loto djevojka otkrila uz koju dijetu je u tjedan dana izgubila 5 kg

Foto: Instagram
1/6
24.10.2020.
u 21:30

Suzana Mančić podijelila je što jede zadnjih dana i na čemu najviše vidi gubitak kilograma.

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka Suzana Mančić (63) otkrila je kako se udebljala deset kilograma te je odlučila poduzeti neke konkretne korake kako bi se vratila na željenu kilažu. U razgovoru za Kurir ispričala je kako je trenutno na liposukcijskoj dijeti zahvaljujući kojoj je u tjedan dana izgubila pet kilograma i opisala je kako izgleda njezin jelovnik dok je na dijeti.

- Jutro uvijek započinjem toplom limunadom koju zajedno s vitaminima pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno pojesti jedan svježi krastavac. To je tzv. liposukcijska dijeta, na kojoj sam već osam dana. Imala sam 80 kilograma, a cilj mi je da dođem do 70 kg. Na dobrom sam putu, sada vaga pokazuje 75 kg - priča Suzana i otkriva kako izgleda njena večera:

- Ljudi se čude zato što je večera tijekom ove dijete najobilniji obrok, ali vjerujte mi da to djeluje! Šećeri ne dolaze u obzir, a zabranjeno mi je čak i voće. Od povrća je dozvoljeno samo zeleno: brokula, zelena salata i špinat! Pojedem i komad crvenog mesa ili ribu. Čajeve i kavu mogu piti tijekom cijelog dana, naravno bez šećera. Dozvoljena mi je i čaša vina, ali samo jednom tjedno.

Suzana kaže kako je veliki hedonist i u kratkom vremenu dobila je deset kilograma viška, a kako još uvijek radi na televiziji shvatila je da mora nešto poduzeti po pitanju svog izgleda.  - Od mene se traži da izgledam dobro, ali da se razumijemo, ne želim manekensko tijelo. Treba uzeti u obzir moje godine i zdravlje, tako da neću pretjerivati s mršavljenjem - rekla je Suzana i dodala kako promjenu izgleda najbolje vidi na garderobi, a zahvaljujući ovoj dijeti ima više energije i bolje spava.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:03 25.10.2020.

djevojka ?

ZA
!zagreb!
22:05 24.10.2020.

Bez uvrede ali kome ie ona najpoznatija loto djevojka?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije