Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINO MERLIN

Najpopularniji regionalni pjevač postao djed, obožavatelji komentiraju neobično ime mališana

Filip Brala/PIXSELL
23.05.2020.
u 14:12

"Mama i beba su već kod kuće i dobro se osjećaju. Čestitke obitelji stižu sa svih strana", rekao je za bosansko-hercegovačke medije izvor blizak obitelji

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, bosansko-hercegovački glazbenik Dino Merlin (57) ovih dana ne prestaje slaviti. A za toi ima stvarno poseban razlog, postao je djed. Njegov sin Hamza i snaha Dženeta Tabaković - Dervišhalidović podarili su mu unuka te mu nadjenuli ime Nezir. Mališan je dobio ime po  pradjedu, inače ocu Dinine supruge.
"Mama i beba su već kod kuće i dobro se osjećaju. Čestitke obitelji stižu sa svih strana", rekao je za bosansko-hercegovačke medije izvor blizak obitelji.

1/5


Inače, Hamza i Dženeta vjenčali su se prošle godine, a njihova ljubav počela je još u školskim klupama, a prije službene potvrde ljubavi su u vezi bili sedam godina. Mnogi se šale kako se sin ugledao na oca jer je sličnu ljubavnu priču imao i Dino koji se u svoju suprugu zaljubio sa samo 17 godina i od tad su nerazdvojni.
Sve se saznalo kada je bosanskohercegovački pjevač Dino Merlin otkrio priču koja stoji iza pjesme ''Kad si rekla da me ne voliš'' i time je potvrdio koliko je jaka ljubav između njega i njegove supruge Amele.

Naime, hit je posvetio upravo njoj u najtežim trenucima kad su bili razdvojeni. Nebrojeno puta život ih nije mazio – siromaštvo, naporan rad i borba za njezinu ljubav koju je njezin otac branio. Pjevač se odlučio boriti za ljubav svog života, a Ameli nije bilo lako zbog toga što njezina obitelj nije htjela čuti za nju nakon što su rekli sudbonosno ''da'' u tajnosti.

 

1/8


– Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina tajno smo se vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za obitelj i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljutiti da pola godine nisu htjeli ni čuti za nju. Ali, eto, vrijeme liječi sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem – ispričao je pjevač svojedobno.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije