Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Forbesova lista

Ona je najplaćenija glumica na svijetu! Evo koliko je zaradila u godini dana

Zlatni Globus, Emma Stone, La la Land
Foto: Reuters
1/6
17.08.2017.
u 10:58

Zvijezda mjuzikla La La Land u zadnjih 12 mjeseci zaradila je vrtoglavih 26 milijuna dolara čime je najplaćenija glumica u 2016. godini

Britanska glumica Emma Stone skinula je s trona najplaćenije glumice na svijetu američku kolegicu Jennifer Lawrence.

Zvijezda mjuzikla La La Land u zadnjih 12 mjeseci zaradila je vrtoglavih 26 milijuna dolara čime je najplaćenija glumica u 2016. godini, objavio je Forbes.

Emma je tako svoje prihode za razliku od godine ranije povećala za 160 posto. Lani je, naime, zaradila 10 milijuna dolara.

Druga najplaćenija glumica je Jennifer Aniston sa zarađenih 25,5 milijuna dolara, a na trećem mjestu nalazi se Jennifer Lawrence koja je lani zaradila 24 milijuna dolara.

Deset najplaćenijih glumica od 1. lipnja 2016. do 1. lipnja 2017. u godini dana zaradile su ukupno 172,5 milijuna dolara.

Na četvrtom mjestu najplaćenijih je Melissa McCarthy (18 milijuna), na petom Mila Kunis (15,5 milijuna), a šesto mjesto zauzela je ljepotica Emma Watson koja je zahvaljujući mjuziklu Ljepotica i zvijer zaradila 14 milijuna dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije