Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vogueov izbor

Najmoćnije žene Britanije su Dua Lipa i Meghan Markle

01.06.2018.
u 06:45

Mnoge je iznenadilo što se na listi nisu pojavile vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i britanska premijerka Theresa May.

Jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih modnih časopisa na svijetu Vogue objavio je listu najutjecajnijih žena u Velikoj Britaniji. Na ovoj prestižnoj listi našle su se osobe iz različitih miljea – glumice, pjevačice, bogatašice, modeli, poslovne žene, u rasponu od 22 do 73 godine.

Prva tri mjesta zauzele su vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, koja je britanske medije oduševila jednostavnošću zbog čega su je prozvali “najprepoznatljivijom ženom na svijetu”, čelnica škotskih konzervativaca Ruth Davidson te najmlađa na listi – pjevačica Dua Lipa. Među najprepoznatljivijim imenima na listi svakako su autorica “Harryja Pottera” J. K. Rowling te uspješna odvjetnica i aktivistica za ljudska prava Amal Clooney.

– Izdvojili smo dame koje su se svojim djelovanjem u različitim područjima istaknule te pokušale svijet učiniti boljim mjestom. To su žene koje zaslužuju priznanje i poticaj za dalje – rekli su iz Voguea.
 I britanska dizajnerica Stella McCartney, kći Paula McCartneya, zaslužila je mjesto na listi.


– Naravno da sam počašćena, ovo je velika nagrada i vjetar u leđa za neke buduće projekte – poručila je dizajnerica. Mnoge je iznenadilo što se na listi nisu pojavile vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i britanska premijerka Theresa May.


– Lista je zadovoljavajuća, ali zasigurno nedostaju neke dame o kojima slušamo svakodnevno – neki su od komentara na društvenim mrežama. Za kraljicu Elizabetu II. Vogue je ustvrdio “da su neke stvari vječne, poput nje”.

1/21

Komentara 4

SO
SoloHan
09:43 01.06.2018.

Čestitke za prelijepu predstavnicu nezavisne Republike Kosovo, a ko je ova druga

Avatar fenixem
fenixem
09:53 01.06.2018.

Respekt zan Kosovarku,bravo!!!Drago mi je da nema nista zajednickoga sa ovim nasim porno cajkarusama!!Rekao bih da njen nivo nece nijedna nikada postici pa da se skidaju jos cijelu evoluciju!!!!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:25 01.06.2018.

Slažem se i u srbiji je Dua Lipa ali i Rita Ora najpopularnije i njihova se muzika jako sluša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije