Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sin kralja popa

Najmlađi sin Michaela Jacksona viđen u javnosti - evo kako izgleda danas!

Foto: PA/Pixsell
1/6
01.05.2019.
u 11:31

Sinovi jednog od najpoznatijih pjevača, Blanket i Prince, rijetko se pojavljuju u javnosti za razliku od njihove sestre, Paris Jackson.

Rijetko viđen u javnosti, najmlađi sin Michaela Jacksona, Blanket (17), viđen je u društvu prijatelja na prikazivanju posljednjeg nastavka filma "Avengers: Endgame".

Još od smrti njegova oca, kralja popa Michaela Jacksona, Blanket se rijetko pokazuje u javnosti, a sliku na kojoj se nalazi objavio je na Instagram profilu njegov stariji brat, Prince Jackson (22). Ovo rijetko pojavljivanje u javnosti oduševilo je brojne pratitelje obitelji Jackson.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#endgame

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Nakon izlaska kontroverznog filma "Leaving Neverland", u kojemu je njihov otac prikazan kao seksualni zlostavljač djece, oči javnosti bile su uperene na najmlađe članove obitelji koji, na čuđenje svjetskih medija, nisu previše u javnosti komentirali taj slučaj. Iako se šuškalo da se Paris (21) nakon izlaska dokumentarca pokušala ubiti, poznati model demantirao je sve glasine.

Podsjetimo, Blanket je javnosti najpoznatiji zbog scene koju cijeli svijet i danas pamti. Prilikom predstavljanja svoje djece javnosti, kralj popa svoje je dijete, 9-mjesečnog je Blanketa, na balkonu dignuo u zrak, na što je javnost reagirala burno i s osudama.

Komentara 5

Avatar lola lola
lola lola
17:44 01.05.2019.

Bilo bi super jos I da ste stavili sliku kako danas izgleda!!! Vjerojatno je on jedan od ovih 20 osoba na slici na Instagramu?!!

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
13:53 01.05.2019.

pa kako to da mu je sin bijel? A i kćer???? Mogao se je on dati pobijeliti kao snijeg, ali gene nije mogao izbijeliti. Kako to onda da su mu djeca bijela???????????????

MI
Milas
11:06 02.05.2019.

Dragi stari pjer, jel Meghan Markel bijela? Nije a nisu ni ova djeca. Majka im je bijela pa su mulati ili kako se to vec zove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije