Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KYLIE JENNER

Najmlađa svjetska milijarderka dokazala da je u stražnjicu ugradila implantate?

Kylie Jenner
Foto: Instagram
1/6
14.03.2019.
u 20:52

Kylie je pozirala u uskoj haljini okrenuta leđima zrcalu, a kako je čučnula, tako je u prvom planu bila njena pozamašna stražnjica koju je dodatno naglasila trakica koja je ušla u nju.

Strani mediji posljednjih mjeseci pišu kako najmlađa svjetska milijarderka Kylie Jenner je u stražnjicu ugradila implantate, a čini se kako je članica klana Kardashian/Jenner i sama to priznala objavom na Instagramu. 

Naime, Kylie je pozirala u uskoj haljini okrenuta leđima zrcalu, a kako je čučnula, tako je u prvom planu bila njena pozamašna stražnjica koju je dodatno naglasila trakica koja je ušla u nju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie je za ovu fotografiju u samo jednom danu dobila više od 7 milijuna lajkova i puno pozitivnih komentara. No bilo je i onih koji su ostavljali sarkastične komentare, pa joj je jedan fan napisao kako je "sigurno sva prirodna". 

Jenner je na drugoj fotografiji pokazala i kako ova haljina izgleda sprijeda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije