Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni su

Najljepša sportska novinarka više nije slobodna, turski glumac ovom objavom potvrdio da su u vezi

Diletta Leotta
Foto: www.instagram.com/dilettaleotta
1/11
05.02.2021.
u 09:02

- Diletta i Can su zaljubljeni i proveli su pet strastvenih dana u velikom hotelu u centru Rima, Razmjenjivali su poljupce i nježnosti, i rodila se nova ljubav, napisao je talijanski magazin Chi, koji je i objavio njihove paparazzo fotografije

Turski glumac Can Yaman potvrdio je vezu s jednom od najljepših sportskih novinarki, Dilettom Leottom. Naime, objavio je na Instagramu njihovu zajedničku fotku, na kojoj zajedno poziraju na streljani.

Uz fotku je samo kratko, na talijanskom napisao: 'Opasan par'

Foto: reuters

Podsjetimo, talijanska sportska novinarka Diletta Leotta posljednjih nekoliko mjeseci postala je jedna od najpoznatijih voditeljica na svijetu prvenstveno zahvaljujući svom izgledu. Na Instagramu je prati čak 7,3 milijuna ljudi, a sve zanima njen ljubavni život.

Prošle godine povezivalo je se sa Zlatanom Ibrahimovićem, a čini se kako joj je novi "plijen" turski glumac Can Yaman, turski glumac i model za kojeg mediji pišu kako je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu.

Foto: Instagram screenshot

- Diletta i Can su zaljubljeni i proveli su pet strastvenih dana u velikom hotelu u centru Rima, Razmjenjivali su poljupce i nježnosti, i rodila se nova ljubav, napisao je talijanski magazin Chi, koji je i objavio njihove paparazzo fotografije.

Foto: Instagram screenshot

Inače, turski je glumac podrijetlom iz Prištine, budući da mu je djed rođen u najmlađoj europskoj republici.

- Moj djed je živio u Prištini gdje se i rodio. Nikad nisam tamo bio niti poznajem jezik, kazao je Can u jednom intervjuu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DI
Diesel
11:07 05.02.2021.

Uh,...cak su mi i Kardashiani interesantniji.

BE
berija
09:21 05.02.2021.

A ja mislio da je Mirta Šurjak najljepša. OK, prestanite onda o njoj pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije