Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
besprijekorna linija

Najizazovnije izdanje! Valentina iz 'Braka na prvu' pokazala goli trbuh: 'Prava zgodnica'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
10.11.2020.
u 16:42

"Bože dragi koja si ti lipotica", "Prava zgodnica", "Izuzetno ste lijepa žena", "Savršenstvo", "Prelijepa dama", nizali su se komplimenti koje su joj uputili muškarci, ali i žene.

Atraktivna Valentina Hržić (45) iz Samobora sudjelovala je u prvoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a nakon što je show završen obožavatelje je nastavila oduševljavati fotografijama na društvenim mrežama. Valentina često mami uzdahe izazovnim izdanjima, a zbog svoje besprijekorne linije često ju možemo vidjeti u mladenačkim izdanjima.

1/8

Ovog puta Valentina je zablistala u trapericama i bijeloj kratkoj majici koja je otkrila njezin pupak. U samo jednom danu fotka je prikupila više od 1700 lajkova, ali i dosta komentara.

"Bože dragi koja si ti lipotica", "Prava zgodnica", "Izuzetno ste lijepa žena", "Savršenstvo", "Prelijepa dama", nizali su se komplimenti koje su joj uputili muškarci, ali i žene.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Bilo je i onih koji su joj dali pokoji savjet. "Nemoj naći muškarca koji će te kasnije iskoristiti i odbaciti kao staru krpu", poručio joj je jedan od pratitelja.

Podsjetimo, Valentina je u showu bila u braku s Marinkom Matejakom (47) no među njima nije uspjelo zaiskriti. . - Marinku i meni nedostajalo je fizičke privlačnosti. Marinko dobar čovjek pun razumijevanja i topline i žao mi je što mu nisam mogla ponuditi više od prijateljstva - istaknula je Valentina za RTL.hr i dodala kako joj je sudjelovanje u ovom eksperimentu bilo jedno odlično iskustvo.

Komentara 1

LA
lajh1985
18:46 10.11.2020.

Mozda je brat zgubidan i ryan mu nije dao kinte vise pa sad da nes zaradi odmah blatit brata u novine jel je zgubio zensku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije