Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u obitelji

Najbolji nogometaš svijeta supruzi čestitao rođendan dirljivom objavom na društvenim mrežama

vanja modrić
Foto: Gtres/PIXSELL
1/8
19.07.2019.
u 10:10

Modrići su ljeto započeli uživanjem u Lukinu rodnom Zadru, a prije toga bili su u dobrom društvu ostalih hrvatskih reprezentativaca u elitnom ljetovalištu u Turskoj.

Sretan rođendan supruzi mog života! Volim te, poručio je svojoj Vanji naš kapetan nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Uz romantičnu posvetu Luka je objavio i fotografiju na kojoj Vanja drži tri ruže, a fotografija je slikana u Rimu. Nogometaš Real Madrida na društvenim mrežama često objavljuje fotografije supruge i djece koji ga bodre i podržavaju u njegovoj nogometnoj karijeri.

Foto: imdb

Vanja i Luka upoznali su se u kafiću na Ravnicama 2007. godine. Vjenčali su se u Zagrebu 2010. godine kod matičara, a vjenčani im je kum bio Vedran Ćorluka. Veliko slavlje održali su i 2011. godine. Nakon devet godina braka par ima troje djece: Emu, Ivana i Sofiju.

Modrići su ljeto započeli uživanjem u Lukinu rodnom Zadru, a prije toga bili su u dobrom društvu ostalih hrvatskih reprezentativaca u elitnom ljetovalištu u Turskoj.

Vanja je od Luke starija nekoliko godina, a upoznali su se dok je ona radila u agenciji Zdravka Mamića. Luka je tada igrao u zagrebačkom klubu, Dinamu, a nakon toga potpisao je ugovor za Tottenham. Vanja je dala otkaz kako bi pratila i podržavala Luku na njegovu putu do najboljeg nogometaša svijeta, za što je kapetan Vatrenih nedavno i proglašen.

Trenutačno žive u Španjolskoj jer Luka tamo igra za nogometni klub Real Madrid, u luksuznom naselju ''La Moraleja''.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije