Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon drame

Nagla promjena: Evo što se dogodilo s društvenim mrežama influencerice o kojoj svi pričaju

Doris Stanković
Foto: Instagram
1/8
07.09.2020.
u 19:19

Nakon kritike redatelja Dalibora Matanića Doris i praktično svim influencerima, pa potom isprike Doris pa opet povlaćenja isprike, Doris su buknule društvene mreže, a zbog svega je naš poznati lovac Dean Kotiga u istom restoranu dobio i besplatne palačinke.

Nakon drame oko poslovanja i situacije s mladom influencericom Doris Stanković, kada ju je porečki restoran odbio za suradnju, situacija s njezinim društvenim mrežama se promijenila. Gotovo tjedan dana je prošlo otkako su svi u Hrvatskoj, pa čak i poznate osobe, počele pričati o temi influnecera i načinu njihove zarade.

Doris Stanković
1/6

Nakon kritike redatelja Dalibora Matanića Doris i praktično svim influencerima, pa potom isprike Doris pa opet povlaćenja isprike, Doris su buknule društvene mreže, a zbog svega je naš poznati lovac Dean Kotiga u istom restoranu dobio i besplatne palačinke.

Doris je odmah nakon što je tema buknula zaključala svoj Instagram profil za javnost, a u tom trenutku pratilo ju je 79 tisuća ljudi. 

Sada je ta brojka puno viša, za čak devet tisuća pa je tako sada prati 88 tisuća ljudi, a Doris je i ponovno otključala svoj Instagram. 

Foto: FIBA/Screenshot

Influencerica je otključala i svoj TikTok profil, na kojemu je prate 253 tisuće ljudi.

- Nije bit u tome što su me odbili, u životu sam znala doživjeti odbijenicu iz raznih razloga, također sam znala i ja odbijati ponude sponzora, ali uvijek je komunikacija bila pristojna i zdrava. Moj šok nastupio je načinom komunikacije kojom se vlasnik restorana ponio prema meni. Pogreška koju sam napravila je ta što se nisam profesionalnije predstavila, objasnila što nudim i što suradnjom omogućujem i osiguravam dotičnom restoranu. Bila sam usredotočena da ni u jednome trenutku ne uvrijedim drugu stranu, već da se razgovor privede kraju bez prepucavanja i vrijeđanja, što se nažalost nije dogodilo - kazala je Doris nakon drame, a priznala je da je bila žrtva govora mržnje. 

- Bilo je tu i raznih prijetnji, uvreda i govora mržnje, maltretiranja, ismijavanja. Od prozivki da sam “ku*va” do toga da je najbolje da si oduzmem život - kazala je. 

Ključne riječi

Komentara 3

KV
kvatri
20:02 07.09.2020.

Čim sam vidio da ju Matanić napada išao sam otvoriti profil da ju zapratim.

JU
jumbo2110
19:36 07.09.2020.

Kao sto sam neki dan napisao da ce joj jos skocit popularnost i vise ce imat pratitelja to se i dogodilo, dobio sam hrpu minusa od neznalica koji neznaju da je i losa reklama bolja nego nikakva.

PR
PrimoracRi
23:27 07.09.2020.

Sve zbog ručka. Ovaj restoran je trebal ju najist da pukne od hrane ,ali da pojede sve ča donesu. Onda je najist da ne more zinut deset let...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije