Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi izdanje

Neda Ukraden u crvenim halterima kao Beyonce!? Procijenite sami je li joj uspjelo

Neda Ukraden
Foto: PR FOTO
1/2
13.10.2014.
u 13:13

Svojim nastupom i zaista najseksi izdanjem u crvenim halterima, korzetu i s prekrasnom bujnom kosom, Neda je na noge podigla cijelu regiju

U maniri prave svjetske zvijezde, Neda Ukraden prihvatila je nesvakidašnji izazov koji je postavljen pred nju.

U televizijskom showu „Tvoje lice zvuči poznato“ na Prvoj Srpskoj Televiziji, Neda je dobila zadatak da na male ekrane prenese nastup svjetske glazbene dive Beyonce i to ni više ni manje nego s dodjele MTV nagrada za pjesmu „Sweet dreams“.

Svojim nastupom i zaista najseksi izdanjem u crvenim halterima, korzetu i s prekrasnom bujnom kosom, Neda je na noge podigla cijelu regiju. Za profesoricu engleskog jezika, diplomiranu pravnicu Nedu ovo je bio veliki izazov, kojim je pokazala da ništa nije nemoguće. Odličnim i uvjerljivim nastupom opravdala je pobjedu u prvoj emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“.

Foto: PR FOTO

PR Foto

Sama Neda istaknula je da nije bilo lako imitirati Beyonce, koja izgleda, pjeva i pleše savršeno, ali je sa zadovoljstvom prihvatila izazov transformacije u slavnu pjevačicu.

>>'Sakrio je muškost' i izgubio dlake pa odnio pobjedu

>>Prepoznajete li našeg pjevača zamaskiranog u Amy Winehouse?

Komentara 13

DZ
DINAMO-ZG
13:30 13.10.2014.

"Regijon" se trese! "Regijon" u ekstazi! :-)

Avatar Django
Django
14:13 13.10.2014.

Zar je ta još živa? Izgleda da Severina više nema toliko klikova, pa se iz neke prašnjave ladice izvuklo ovo! Tko je slijedeći? Lola Novaković?

BN
beti ne
15:17 13.10.2014.

Ha,ha,ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije