Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNO

Osvanuo video u kojem Antimon i Pervan razotkrivaju Škoru

Foto: Screenshot
31.08.2019.
u 17:36

Miroslav Škoro našalio se na račun kritika njegovoj kampanji

Na Youtubeu je danas osvanuo šaljivi videouradak Miroslava Škore koji se sa svojim dugogodišnjim prijateljima, Željkom Pervanom i Ahmadom Al Rahimom, poznatijim kao Antimon, našalio na račun kritika da njegov program vodi u tiraniju.

U videu tako Pervan povlači paralelu između Antimonovog "oca", zapravo afričkog diktatora koji je prije dolaska na vlast htio samo jednu stvar - ustavne promjene - i Miroslava Škore. Te ustavne promjene kojima je u svoje ruke dobio vojsku i policiju omogućile su mu da ostane na vlasti više od 70 godina. Kako je Škoro odgovorio na "provokaciju", pogledajte sami u nastavku:

Video je zaradio gotovo 200 'lajkova' i samo pozitivne komentare. 

- Fali nam ovakav inteligentni humor - stoji u jednom od komentara.

Komentara 37

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:13 31.08.2019.

Ako je Predsjednik fikus, a što nam rade onda bivši i sadašnji Premijer, koji imaju moć mijenjati društvo. Dakle, nije problem, onaj koji nema mandat ništa mijenjati, nego oni, koji imaju svu vlast u rukama, Premijer. Ah, da oni trguju da bi bili na vlasti, a to košta, košta demokracije.

Avatar bokolo
bokolo
18:25 31.08.2019.

Nisam sigaran da ce ovo usijane glave shvatiti.

FI
fiberglas
18:58 31.08.2019.

Skoro je inteligentniji od kolinde, zapravo ne mogu se niti usporedjivati. Drugo, ako mislimo da ce diplati u hdz duru skupa s bledolikim, vara se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije