Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa

Na slici je lijepa morska sirena ili naša poznata voditeljica?

Foto: Instagram
1/4
24.07.2017.
u 13:35

Voditeljica na CMC televiziji Ecija Ivušić tradicionalno se odmara na Korčuli, a Instagram puni zavodljivim fotografijama.

Korčula je ljetna oaza voditeljice CMC televizije Ecije Ivušić.

Lijepa 31-godišnja voditeljica uživa u zasluženom odmoru, a njene fotografije na Instagramu kao da su snimane za neki ljetni editorijal. Ovih dana ističe se fotografija na kojoj Ecija poput sirene pozira na stijeni okruženoj morem. 

 

 

- Život sirene - napisala je Ecija uz fotografiju koju je objavila. Ecija izgleda zbilja poput morske vile ili sirene, a njena fit figura rezultat je cijelogodišnjeg odlaska u teretanu i mukotrpnog vježbanja. 

Osim što redovito vježba Ecija prakticira jogu i meditaciju i pazi na prehranu.

1/8

Komentara 13

DU
Deleted user
14:19 24.07.2017.

Večernji, (p)ostali ste gori od Bild Zeitung-a. Voditeljica u mini suknji, voditeljica u toplessu, sponzoruše, seks, Severina, Brena, Zrće itd. vaše su omiljene teme.

DU
Deleted user
13:53 24.07.2017.

Uf, što se sve ne radi zbog popularnosti!

DU
Deleted user
14:12 24.07.2017.

sto se slika sa vece udaljenosti bolje je voditeljica cega ozbilhna voditeljica ne bi se ni slikala u vjezbi sklekova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije