Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruna ljubavi

Na ruci voditeljice Antonije Blaće sjaji se zlatni zaručnički prsten

blaće
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
26.05.2011.
u 18:24

Voditeljica je na šuškanja potvrdno klimnula glavom. Prsten je, kažu, dobila usred Beograda gdje ju je Hrvoje došao posjetiti.

Voditeljica showa Big Brother Antonija Blaće zaručila se za svojeg dečka vaterpolista Hrvoja Brlečića, provjerili su to i potvrdili njezini kolege iz tabloida Exkluziv. Ponukani zlatnim sjajem koji je u prošloj emisiji realityja zablistao na njezinoj desnoj ruci, od 31-godišnje Tonke zatražili su potvrdu.

Voditeljica je na šuškanja potvrdno klimnula glavom. Prsten je, kažu, dobila usred Beograda gdje ju je Hrvoje došao posjetiti. Njihova jednogodišnja veza tako će uskoro završiti kao i tjedni zadatak u Big Brotheru – vjenčanjem, novom fazom njihove velike ljubavi.

Komentara 2

MI
miki55
05:42 28.05.2011.

Napokon ova polupismena čobanica našla svoga drvosječu. Ima ga komad, ali kad je nju izabrao rekao je koliko vridi. Baš me zanima da li će taj brak voziti dva petka ili ?????????

BI
Bisera
18:25 05.06.2011.

još i stariju od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije