Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KINU SC

Na premijeru filma o Bandiću došli brojni poznati, ali pažnju je ukrala Severinina maska

Zagreb: Poznati na premijeri dokumentarnog filma Kumek
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/6
23.11.2020.
u 08:23

Sinoć se u kinu Studentskog centra u Zagrebu održala premijera dokumentarnog filma Kumek, redatelja Daria Juričana.

Sinoć je u 19 sati počela glavna premijera dokumentarnog filma "Kumek" o Milanu Bandiću, koji potpisuje svestrani redatelj Dario Juričan. Premda se tamo pojavio i glavni akter, odnosno zagrebački gradonačelnik, pažnju su privukli i brojni poznati koji su stigli na prikazivanje filma.

Među njima su bili pjevačica Severina Kojić i popularni voditelj Zoran Šprajc koji su nosili maske, dezinficirali ruke i pazili na određene epidemiološke mjere. Ipak, svima je za oko zapala njezina maska sa zanimljivim natpisom, a koji glasi "Vratit će se Valter".

22.11.2020., Zagreb - Premijera dokumentarnog filma Kumek, redatelja Daria Juricana u kinu Studentskog centra. Severina Kojic. Photo: Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marin Tironi/PIXSELL

Voditelj RTL Direkta, Zoran Šprajc, nosio je crvenu masku, a to mu je prvo pojavljivanje u javnosti nakon što mu je početkom studenog ugrađen stent. Osim njih, na događaj su došli i poznata lica političke scene, poput Marije Selak Raspudić i Nikole Grmoje.

22.11.2020., Zagreb - Premijera dokumentarnog filma Kumek, redatelja Daria Juricana u kinu Studentskog centra. Zoran Sprajc Photo: Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marin Tironi/PIXSELL

Podsjetimo, pjevačica je preboljela koronavirus, ali bez simptoma.

– Preboljela sam koronu, nisam imala simptome, neki moji prijatelji su imali jake simptome, “umirali” od nemoći, ali hvala Bogu, svi su živi. Jedna moja poznanica iz Splita opisala je svoju priču kad su ju prikopčali na respirator. Sportašica, mlada, troje djece... kaže da je poželjela umrijeti. Neki kažu da korona dolazi u još gorem obliku... Neki kažu da nam dolaze svemirci... Svašta kažu, ali vi slušajte svoju savjest i vodite brigu o sebi i drugima – započela je Severina u jednoj objavi na Instagramu koju je završila s molbom za fanove. Molim vas, nosite maske i čuvajte se. I nemojte biti jedni od “brojki”. Volim vas – poručila je pjevačica koja je bliski susret s COVID-19 imala sredinom kolovoza kada je dobila potvrdu da je pozitivna.

Zagreb: Poznati na premijeri dokumentarnog filma Kumek
1/7

– Premda nemam nikakve simptome, dobila sam potvrdu da sam pozitivna na COVID-19, dok je test moga sina negativan. Odmah sam, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test – kazala je tada Severina koja s ocem svog djeteta Milanom Popovićem još uvijek vodi sudsku bitku oko skrbništva nad sinom koji je prije 10 mjeseci privremenom sudskom mjerom dodijeljen ocu.

Pogledajte kako je bilo na premijeri "Kumeka" u zagrebačkom SC-u.

Komentara 57

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
08:56 23.11.2020.

Juričan, faco, ajde snimi jedan takav film o pusički, mesiću, čačiču, pupovcu, teršelićki...oni su levičari i demokrati sigurno bi im bilo drago. Nisam ni mislio.

DU
Deleted user
10:07 23.11.2020.

Nije da branim Bandića. NIti najmanje. NO ako Juričan želi biti transparentan, neka navede TKO NJEGA FINANCIRA. Cijelo vrijeme napada Bandića radi mutnih poslova, a svoje financije skriva "ko zmija noge". Mene zaista zanima tko financira Juričana. Iz javno dostupnih podataka, vidimo da je Juričan jedan OD DONATORA homoseksualnih događanja u Zagrebu, pa me fakat interesira odakle mu novci za sve to. Da li parazitira na javnom proračunu? Da li ga financiraju strane agenture prigodno nazvane CESI, B.a.b.e. i slične udruge?

NI
niko63
10:50 23.11.2020.

Kad vidim tko se pojavio na premijeri onda je jasno zašto će Bandić opet pobjediti u Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije