Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tanja dragović:

Na porodu nije bio, ali Goran i ja si pomažemo

tanja dragović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
10.10.2014.
u 08:31

Lucinu rođenju svjedočio je njezin tata Vlaho Arbulić, a Tanja i Goran Ivanišević zbog djece će uvijek biti u vezi, a i poslovno surađuju

Napisi o nazočnosti Gorana Ivaniševića na porodu bivše supruge Tanje Dragović pomutili su joj prve dane sreće koju je njoj i partneru Vlahi Arbuliću donijelo rođenje kćeri Luce.

Ne bi li stala na kraj informacijama koje su mnogima neobične, a Tanja dodaje da su k tome i neistinite, za magazin Gloriju napisala je osobno pismo u kojem kaže: “Nije istina da je Goran bio sa mnom u rađaonici ni da je Vlaho tijekom porođaja pao u nesvijest. Pitam se samo što bi Goran uz Vlahu, oca mog djeteta, trebao raditi u rađaonici. Često sam govorila da bih željela imati troje djece i, evo, želja mi se ispunila. Vlaho i ja skupa smo godinu dana i unatoč razlici u godinama, vrlo smo si bliski. S Goranom sam provela 14 godina, upoznali smo se kada je meni bilo 18, a njemu 25, veza nam je bila turbulentna, brak dinamičan i nikad dosadan. Moje odvajanje od njega bilo je i bolno i sporo. Roditelji smo dvoje prekrasne djece koja će nas uvijek spajati i nemamo nikakvo pravo dodatno ih traumatizirati lošim odnosima. Uvijek ćemo biti povezani i dužni smo si pomagati.”

Osim toga, piše Tanja, povezuje ih i suradnja u obiteljskoj tvrtki za sportski menadžment, a Vlaho sa svim tim nema problema.

>>Pohvalio se na Facebooku fotografijom kćeri Luce uz poruku: ljubav

>>Tanja i Goran zbog djece su i nakon razvoda ostali nerazdvojni prijatelji

>>Tatjana Dragović i kći Luce izišle iz rodilišta. Mama izgleda sjajno! Stigao i Goran

>>Umjesto oca Vlahe koji se onesvijestio, Tanjinu bebu Luce u naručje primio Goran

Komentara 12

Avatar TAJSAM
TAJSAM
09:56 10.10.2014.

A tema je za naslovnicu Večernjaka ????. Nevjerojatno, bravo za urednika !!!!. To Nam treba da razvodimo ovo udbaško doba razbijanja Hrvata i Hrvatske. Pozdrav dobrim ljudima

CA
cactus
10:05 10.10.2014.

svi normalni stanovnici RH su bili uvjereni da Goran nije bio prisutan pri porodu, ali sljedbenici izmišljenog novinarstava, među kojima je i večernji list, pokušavali su nas uvjeriti u skladnost obiteljskog trokuta, samo što nisu napisali da su njih dvojica Zajedno i pravili to dijete. Jad i bijeda hrvatskog novinarstva. Gadite mi se!!!!!!

DD
dora.doric
09:25 10.10.2014.

Kaj pak ona ima "pomagati" Goranu? Hrpa nebuloza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije