Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukobi oko Novih fosila

Na optužbe Dujmićeve udovice Vladimir Kočiš Zec ima samo jedan komentar

Foto: pixsell
1/6
21.08.2020.
u 08:00

Snježana Dujmić u svojim objavama tvrdi kako je Rajko poručio Sanji Doležal, Vladimiru Kočišu Zecu i Marinku Colnagu da mogu nastavite nastupati dalje pod imenom Novi fosili pod uvjetom da on dobije četvrtinu od nastupa i koncerata.

Udovica Rajka Dujmića putem Facebooka je jučer napisala kako su se njezin suprug s članovima Novih fosila oko korištenja imena benda dvaput pokušao nagoditi i izvansudski, ali bez uspjeha. Snježana Dujmić u svojim objavama tvrdi kako je Rajko poručio Sanji Doležal, Vladimiru Kočišu Zecu i Marinku Colnagu da mogu nastavite nastupati dalje pod imenom Novi fosili pod uvjetom da on dobije četvrtinu od nastupa i koncerata.

- To je bio jedan jedini Rajkov zahtjev, koji Sanja, Zec i Marinko nisu prihvatili. Više od pet godina trajao je sudski proces, tijekom kojega su bila dva pokušaja izvansudske nagodbe. Prije godinu i pol, u Rajkovo su se ime sastali Sanja, Zec i Marinko sa Stevom Cvikićem kojem su obećali da će Rajku dati 500 eura po koncertu, ali taj dogovor nisu ispoštovali - napisala je Snježana. Nazvali smo Vladimira Kočiša Zeca s molbom da nam komentira ove navode, a njegov odgovor je glasio ovako:

- Još sam na godišnjem, nisam upućen u to niti sam se čuo sa Sanjom i ne mogu dati komentar. Jedino ćemo, nažalost, unatoč tome što smo zbog poštovanja prema Rajku i njegovu dignitetu htjeli da svima ostane u lijepim mislima, možda morati reći svoju istinu, koja je puno bolnija. To je sve što mogu reći.

1/29

Snježana Dujmić iznijela je i optužbe na račun Sanje Doležal. Prisjetila se i da su se svi članovi sastava 1985., kada je iznenada preminuo Slobodan Momčilović - Moka koji je oformio Fosile, složili da će šestinu zarade od svih koncerata dati Mokinoj udovici i njihovim kćerima.  "Gospođa S. Doležal bila je zadužena da tu šestinu daje Mokinoj udovici. Šest mjeseci Mokina udovica nije dobivala novac jer ga je Sanja zadržala kod sebe a da ostali iz Fosila to nisu znali. Nakon što je Sanja to učinila, Mokina udovica više nije željela nikakav novac", tvrdi Snježana. Želeći dobiti komentar Sanje Doležal na te tvrdnje, pokušali smo s njom kontaktirati telefonski, ali nije odgovorila na pozive. 

Ključne riječi

Komentara 76

DU
Deleted user
08:32 21.08.2020.

Neka se sada nazovu Stari fosili jer to bi trenutno odgovaralo njihovom fizičkom stanju i riješili bi se pohlepne žene, novac je to, a kada je novac u pitanju ljudi koji parazitiraju na drugima jednostavno gaze druge ljude!

KR
KrleZG
09:15 21.08.2020.

Sramotno da je njegova žena odmah počela po lovi, koja grebatorica. A Rajka tek pokopali...cccc...

RO
roland
11:33 21.08.2020.

Nitko nije postavio pitanje kako je dugogodišnji ovisnik o alkoholu, opojnim drogama, politoksikoman, imao važeću vozačku dozvolu. Pok.Dujmić je nažalost stradao, srećom nitko drugi nije stradao, a da je naletio na biciklistu, tko bi onda bio kriv? Nije smio imati važeću vozačku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije