Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima samo 19 godina

Na izboru ljepote je pomela konkurenciju, a sanja o tome da postane pjevačica

Rovinj okrunio Kraljicu Hrvatske
Foto: Josip Čekada
1/8
07.12.2019.
u 08:00

- Bila mi je želja nastupiti na nekom izboru ljepote, vidjela sam da je Kraljica Hrvatske glamurozan i prestižan izbor pa sam se prijavila - kazala je.

Rovinj je u četvrtak navečer bio središte ljepote i to zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske na kojemu je okrunjena Maja Lončarević
Lijepa 19-godišnjakinja  otkriva nam da krunu nije očekivala, ali joj se svakako nadala. 

- U trenutku proglašenja osjećala sam se uzbuđeno, nevjerojatno, umalo sam se rasplakala. Jako sam sretna - rekla nam je Maja. 
Kao i svaka djevojka, i ona je jednom sanjala da bude kraljica i - snovi su joj se ostvarili. 

- Bila mi je želja nastupiti na nekom izboru ljepote, vidjela sam da je Kraljica Hrvatske glamurozan i prestižan izbor pa sam se prijavila - kazala je. No, Maji ovo nije prvi izbor ljepote. Naime, pobijedila je i na izboru Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske.
Smatra da je imala dosta veliku konkurenciju jer su sve djevojke posebne, svaka na svoj način. - Mislim da su detalji presudili - dodala je. Titulu prve i druge princeze odnijele su Jana Tomljanović i Antonela Šoljić.

Martina Dovođa proglašena je Kraljicom fotogeničnosti, Ana Grubišić Kraljicom osobnosti, dok je Petra Meglaj zaslužila lentu Kraljice elegancije. Stručni žiri i glasači odlučili su da je Kraljica medija crnokosa Sarah Seifert. A sve njih zabavljao je Goran Karan s Anteom Hreljom kao i plesna skupina Megablast.

Žiri je bio sastavljen od čak 11 članova. Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a organizatori su otkrili kako su prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica svijeta, što znači da se sljedeći izbor za Kraljicu svijeta na kojem će se natjecati Kraljica Maja, održava upravo kod nas. 

- Izbor za Kraljicu svijeta održat će se prvi put u Hrvatskoj jer smo sada mi vlasnici izbora te shodno tome odlučujemo gdje će se izbor održati i koje zemlje mogu nastupiti - kažu nam iz organizacije. Maja u Zagrebu pohađa Ugostiteljsko-turističko učinilište. Voli kuhati i vodi svoj blog o kuhanju, aranžiranju hrane i slastica, a velika joj je strast i glazba: pjeva i svira klavir. Između ostalog, želja joj je voditi kulinarsku emisiju na televiziji i postati pjevačica.*

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar maxist
maxist
09:41 07.12.2019.

dobro da nije odlučila da bude atomska fizičarka..........ili akademkinja........ambiciozna ko Kolinda........

NE
Neonacionalist
11:12 07.12.2019.

A što drugo očekivati od onih koji se prijavljuju na ovakva natjecanja . Pa budeš li pametno davala možda i uspiješ .

2
2
12:54 07.12.2019.

slatka je... topovsko meso za razne managere i "managere" u pedesetima i šezdesetima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije