Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova

Na djevojačkoj Maje Šuput bivša djevojka Vedrana Ćorluke otkrila da je trudna

Foto: Instagram
1/6
13.04.2019.
u 10:33

Stilist Marko Grubnić na svome je Instagram Storyju otkrio je da je Majina kuma Lana trudna.

Pjevačica Maja Šuput trenutno je u Beogradu gdje slavi djevojačku večer sa svojom najboljom prijateljicom i kumom Lanom Gadžom Čermak, unukom generala Ivana Čermaka i stilistom Markom Grubnićem.

On je u Instagram Storyju i otkrio da je Lana trudna, te ju je nazvao najdražom trudnicom.

Foto: Instagram Asos

- Moram trpit sve ove žene i muškarce cijeli vikend, kao trudnica jedina - našalila se na Instagarmu Lana, koja je javnosti postala poznata 2012. nakon kratke veze s nogometašem Vedranom Ćorlukom

Nogometaš je vezu navodno prekinuo čim je ugledao Franku na Zrću, a mediji su pisali kako se tri dana nije odvajao nje te je s njom izmjenjivao osmijehe i nježne poglede.

Pogledajte koji su razvodi poznatih šokirali javnost:

 

Komentara 2

VA
Valer
11:41 13.04.2019.

Kako je mogla zatrudnjeti na djevojačkoj?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:58 13.04.2019.

Zgodnija od Franke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije