Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI PRVI DETALJI

Mustafa Nadarević imao je posebnu želju kako treba izgledati njegov sprovod

Foto: PIXSELL
1/4
23.11.2020.
u 14:14

Podsjetimo, Mustafa Nadarević preminuo je jučer u 78. godini u Zagrebu, nakon teške borbe s karcinomom pluća

Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će upriličen u najužem krugu porodice. To je bila želja glumačkog barda, doznaje Dnevni avaz. Još se ne zna vrijeme i mjesto posljednjeg ispraćaja Nadarevića.

Podsjetimo, Mustafa Nadarević preminuo je jučer u 78. godini u Zagrebu, nakon teške borbe s karcinomom pluća. 

Kada je glumac otkrio javnosti da ima karcinom, rekao je: – Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest. Imao je tada i poruku za sve pušače i upozorio je koliko je važno na vrijeme otići liječniku.



Ključne riječi

Komentara 30

HR
hr76
16:46 23.11.2020.

Rođen je u Hrvatskoj i umro u Hrvatskoj, onda je logično da se Izeta i sahrani u Hrvatskoj, i to na Mirogoju u Aleji velikana.

RO
RobbieSthlm
20:01 23.11.2020.

Sućug obitelji velikana .

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
15:56 23.11.2020.

Hm 🤔 bude li pokop u Hrvatskoj i tako i tako ne smije biti više od 25 ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije