Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postala je ovisna

Muškarci su obožavali ovu ljepoticu, a sada je nitko ne prepoznaje jer je lice uništila operacijama

10-02-07 Fox Reality Channel Really Awards 2007
Foto: SBM/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
1/6
21.02.2021.
u 08:00

Janice Dickinson slavi 66. rođendan, tijekom godina postala je toliko ovisna o estetskim operacijama da su je dovele do bankrota.

Početkom 70-ih Janice Dickinson bila je jedna od prvih supermodela i jedna od najplaćenijih manekenki koja je u to vrijeme bila oslovljavana i kao najljepša žena na svijetu. Muškarci su bili ludi za njom, a ona je uživala u slavi i bogatim ugovorima koje je tada potpisivala za svoje manekenske angažmane. Janice je htjela što duže zadržati svoj mladoliki izgled i postala je ovisna o estetskim operacijama koje su je sada dovele do neprepoznatljivosti. Prije osam godina proglasila je i bankrot jer je bila dužna velike svote novaca dermatolozima i centrima za uljepšavanja i klinikama za estetske operacije.

Janice 16. veljače slavi 66. rođendan, a do sad je priznala kako je bila na operaciji povećanja grudi, liposukciji, zatezanju kože na vratu i licu, a botoks uzima na redovitoj bazi. Imala je svoj reality show i bila je članica žirija showa  "Next Top Model".  Sada je u četvrtom braku s Robertom Gernerom, a mnogi se sjećaju i njezine ljubavne afere s glumcem Sylvesterom Stalloneom za kojeg je tvrdila i da je otac njezine kćeri kći Savannah, ali kada je dobio rezultate testa očinstva koji su pokazali da on nije otac, slavni glumac je prekinuo s Janice i ona je tada otkrila da je otac njezine kćeri Michael Birnbaum.

Janice je napisala i knjigu u kojoj otkriva tajne svog privatnog života i priča kako je u samo nekoliko dana spavala s tri različita muškarca, kako se borila s anoreksijom, bulimijom i alkoholizmom te kako je počela njezina ovisnost o plastičnim operacijama.

EXCLUSIVE Janice Dickinson smokes a cigarette EXCLUSIVE Janice Dickinson smokes a cigarette outside Jerry's Deli Featuring: Janice Dickinson Where: Los Angeles, California, United States When: 13 Jan 2018 Credit: WENN.com WP#RWG/ZOJ /WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Foto: WP#RWG/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lasta mala
lasta mala
11:28 21.02.2021.

Dostojanstveno stariti.Postalo je raritet.

RA
ramboto
12:02 21.02.2021.

Jel o takvim ženama pričao Milaović? Nisam previše pratio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije