Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor na hvaru

Muškarci na gliseru zapjevali našoj pjevačici, a snimka prikupila više od 50.000 pregleda

Foto: Instagram
1/4
24.06.2019.
u 12:25

Za vrijeme odmora na Hvaru naša pjevačica Nina Badrić jučer je doživjela nešto posve neobično, ali simpatično

Poslije snimanja spota s glumcem Slavkom Sobinom (34) na otoku Hvaru za pjesmu ''Volim te, volim'' pjevačica Nina Badrić odlučila je tamo ostati, točnije u Jelsi na Hvaru, gdje ima vikendicu. Glazbenica je kraj lipnja odlučila dočekati odmarajući se.

U svoj mali raj pozvala je i glumca Gorana Višnjića nakon što joj se ovih dana obratio na Instagramu.

– Dođite kad god možete, prekrasno je – komentirala je pjevačica.

Odmor na otoku Nina provodi uz sunčanje, lokalne delicije, ali i dobru zabavu. Naime, u nedjelju su pjevačicu za vrijeme izležavanja na plaži zapazili muškarci koji su plovili na gliseru i zapjevali joj njezin hit ''Dani i godine''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna sasvim obična nedjelja 😊👏🏻👏🏻❤️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Njezini morski obožavatelji jednoglasno su pjevali, a pjevačica ih je snimila mobitelom i odlučila podijeliti video s obožavateljima na Instagramu.

– Jedna sasvim obična nedjelja – našalila se Zagrepčanka čija je snimka prikupila više od 50.000 pregleda.

Podsjetimo, pjevačica je za Gloriju priznala kako u posljednje vrijeme sve više razmišlja o majčinstvu.

– Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom. Ali kad neko vrijeme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drukčije gledati. Voljela bih udomiti dijete jer mislim da jako mnogo mogu dati nekom malom biću i kao zrela osoba lijepo ga provesti kroz život. Da se donese takva odluka, čovjek mora biti jako ozbiljan i odgovoran. No, s druge strane, nikad ne znate što život nosi. Poznajem žene koje je majčinstvo iznenadilo u nekim kasnijim godinama, kad su već mislile da im se takvo što više ne može dogoditi – istaknula je Badrić.
 

Ključne riječi

Komentara 5

SA
Shariel Aron
12:50 24.06.2019.

To su lokalci koji znaju da je to njena vikendica.

Avatar Kaladin
Kaladin
12:54 24.06.2019.

Ugledali balune pa opalili navijačku 😁

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
12:39 24.06.2019.

Namještaljka. S barke, dvadeset metara od obale, nema šanse da na obali prepoznaš Ninu Badrić, u kupaćem, sa sunčanim naočalama, vjerojatno šeširom i mokrom kosom, koja leži na ručniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije