Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svojeglava diva

Mušičava Whitney Houston zamalo izbačena iz aviona

whiteny houston
pixsell
14.10.2011.
u 09:36

Pjevačica je uporno odbijala vezati svoj pojas i nakon što ju je stjuard nekoliko puta zamolio da poštuje pravila prije polijetanja.

Iako joj je popularnost odavno na niskim granama, 48-godišnja Whitney Houston i dalje se ponaša poput dive. Naime, pjevačica je na letu iz Atlante za Detroit, gdje počinje snimati novi film, doslovno izludjela osoblje aviona na čije se molbe oglušila. Mušičava pjevačica nije htjela vezati svoj pojas iako ju je stjuard nekoliko puta zamolio. Dala je svima do znanja da ju je jako razljutio let koji je prije propustila zbog čega sada kasni na zakazani sastanak.

Kad joj je osoblje aviona zaprijetilo da će je izbaciti, Whitney je popustila u svom dramatiziranju i vezala se.

Svjedoci kažu da nije bila pijana ni pod utjecajem nekih opijata, već samo jako svojeglava i ljutita.

Komentara 2

MO
Moskvich
14:54 14.10.2011.

E bogme da se mene pita iletila bi van po kratkom postupku ,imena mi ništa neznače ,svoje frustracije i bahatost trebaju istresati na pustom otoku e to radi novac od nestabilnih osoba

Avatar My Style
My Style
15:59 15.10.2011.

Kakva god da je, bori se sa narkomanijom i ne moze se ponasati normalno! Kad se setim njenog nekada supermocnog glasa iz 80ih i 90ih od kojeg je kretao cunami- i sada ostajem bez daha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije