Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju

Multimilijunaš stigao u Split, odmah se pohvalio fotkama s djevojkama na jahti

Foto: Instagram
1/11
08.07.2020.
u 15:44

Dan je uvijek okružen hrpom golih djevojaka, a već je nekoliko puta suspendiran s društvenih mreža zbog objave eksplicitnih materijala.

Dan Bilzerian široj je javnosti poznat kao jedan od najvećih playboya, čime se redovito hvali objavljujući fotke na društvenim mrežama koje to i dokazuju.

Dan je uvijek okružen hrpom golih djevojaka, a već je nekoliko puta suspendiran s društvenih mreža zbog objave eksplicitnih materijala. 

Foto: Instagram screenshot

Osim toga, ovaj playboy uživa i u putovanjima pa se tako ovog puta pohvalio kako je s djevojkama stigao u Split.

Podijelio je fotografiju aviona čim je sletio, no nije otkrio koliko je točno djevojaka poveo sa sobom, a na Storyjima koje je objavio pokazao je tek njih dvije.

Trenutačno odmaraju na luksuznoj jahti, koju je također pokazao na snimkama na kojima se vidi veliki bračni krevet i luksuzno uređenje. 

Foto: Instagram screenshot

Dan Bilzerian inače je i kockar i velike novce je zaradio upravo igrajući poker. No, neki mu i zamjeraju kako se cijelo vrijeme hvali bogatstvom oca koji je nekada bio jedna od najvećih 'faca' na Wall Streetu.

Djevojke koje poziraju s Danom uglavnom su manekenke, influencerice i porno glumice.

VIDEO >> Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar saaarac
saaarac
15:52 08.07.2020.

A ja radim u ferimportu za 4500 kuna i jedem parizer

SM
Smrdo
15:58 08.07.2020.

Dođe li mu ona iz "možemo", ostat će mu samo 100 000 eura. Crno mu se piše.

CH
che9
16:24 08.07.2020.

neka ste vi ovo objavili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije