Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALITY SHOW

Mršavljenje pred kamerama uz velika iskušenja

26.01.2009.
u 17:17

U zagrebačkom hotelu Antunović predstavljen je prvi reality šou za mršavljenje. Taj je šou, za razliku od ostalih, prvi u Europi ovakve vrste, a cilj mu je zainteresirati sve one koji imaju problema s težinom, a htjeli bi smršavjeti pred TV kamerama. Natjecatelji će čak 13 tjedana živjeti pod stručnim vodstvom trenera fitnessa, a jest će birana jela koja su složili nutricionisti.

Kako najavljuju iz Apriori komunikacija, natjecatelji će se naći i u iskušenju u koje će ih dovesti boravak u takozvanoj slatkoj sobi u kojoj će se naći obilje prvoklasnih slastica i koja će ujedno biti i svojevrsna kaznionica za one koji se ne drže propisanog režima u cilju njihova mršavljenja. Ovaj šou, čiji je autor Desimir Gajić iz Selca, bit će ponuđen domaćim i stranim televizijama u zemlji i regiji, a mogao bi se početi emitirati sljedeće sezone, dakle u jesensko/zimskom programskom terminu.

U ovoj bitki za gubljenje kilograma natjecat će se dvanaest natjecatelja, a živjet će u kampu u kojem će se provoditi režim vrlo sličan vojnom. Kriterij za prijavu jest da natjecatelj ima težinu koja barem deset kilograma prelazi normalnu. Natjecatelji će se podijeliti u dvije skupine koje će sačinjavati po tri žene i tri muškarca, a svaka će skupina imati svojeg trenera dok će izad njega biti i vrhovni zapovjednik koji će intervenirati samo u slučaju da trener ne može riješiti nastali problem unutar skupine.

Za razliku od drugih reality šoua te vrste, ovdje se natjecatelji ne nominiraju, niti se izbacuju van, nego se jednom tjedno po jedan natjecatelj iz grupe dovodi u iskušenje u slatkoj sobi gdje mora odoljeti svojim omiljenim jelima i slasticama. Nadalje, ovaj šou, tvrde organizatori, neće prikazivati intimne trenutke sudionika te će kao takav biti namijenjen svim dobnim skupinama, a osim toga će osvijestiti gledateljstvo o ozbiljnosti problema pretilosti te ih educirati o načinu zdravog mršavljenja.

Ukupnog pobjednika reality šoua biraju gledatelji i žiri, i to po kriteriju koji ne ovisi o uspješnosti skinutih kilograma.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije