Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka s audicije

Možete li je prepoznati: I kao dijete bila je predivna!

scarlett johansson
Foto: Youtube (screenshot)
1/8
04.02.2014.
u 19:35

Na audiciji za film Jumanji 11-godišnja Scarlett Johansson dala je sve od sebe, no ipak joj je ulogu preotela Kirsten Dunst

Hollywoodska glumica Scarlett Johansson ima jako puno posla ovog mjeseca. Njezin glas može se čuti uz Joaquina Phoenixa u novom filmu "Her", upravo promovira nadolazeći nastavak "Kapetana Amerike", a zbog kontroverze sa SodaStreamom našla se pod oštrim kritikama.

Stoga, upravo je pravi trenutak da se podsjetimo kako je slavna glumica izgledala kao dijete. Na audiciji za film "Jumanji"  vidimo 11-godišnju Scarlett, koja je dala sve od sebe, no uloga Judy ipak joj je izmakla, i to zbog Kirsten Dunst. Dok su prije 24 godine bile ljutite suparnice, obje glumice danas imaju uspješnu karijeru te su osvojile srce Sofije Coppole.

>>Scarlett Johansson okončala osmogodišnju suradnju zbog Izraelaca

>>Tko se boji Cole i Pepsija još? Odbili prikazati reklamu sa Scarlett Johansson

Komentara 8

IM
Immanuell
08:11 05.02.2014.

Djevojčica ko djevojčica..... Nit pretjerano lijepa, nit pretjerano slatka, no dijete je pa se to kao ne komentira. Ja sam iskomentirao zato jer članak vuče za jezik, pa kad već vuče, eto. Glede odrasle Scarlet, samo je kroz glamurozne medije izreklamirana do krajnjeg neukusa. Inače je vrlo prosječna, što se i na slikama može vidjeti. Za naše prilike u Hrvatskoj, malo tko bi se za njom okrenuo na ulici.

Avatar lola lola
lola lola
21:44 04.02.2014.

film je zapravo iz 1995. ne 1990.

JS
JUREK SKAJNICKIN
09:22 05.02.2014.

Kakva spektakularna ljepota? Nista posebno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije