Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neda Ukraden

'Može muškarac biti i mlađi i stariji, samo da ne budem smiješna u tim kombinacijama'

Neda Ukraden
Foto: Narodni radio
1/2
08.07.2014.
u 13:50

Neda je rekla da preferira more ispred planina te svirke na plaži od onih u klubovima.

Kad sam prvi puta vidjela mail s pjesmom, mislila sam da su mi poslali njeno trajanje', smijala se Neda Ukraden prisjećajući kako je počela priča pjesme '2 i 22', koju je premijerno predstavila na Narodnom radiju.

S njom će Neda na Marco Polo fest u Korčuli, gdje je prije tri godine osvojila prvu nagradu Festivala., a upravo u tom gradu snimljen je i novi videospot.

- Neću reći da sam prelijepa u spotu, ali moj stilist Ivan Frišćić me tako lijepo odjenuo, da si baš dobro izgledam. Bilo je jako uzbudljivo, toliko smo se transformirali, da mislim da me ni rođena mama ne bi prepoznala', rekla je Neda.

U 'Glazbenom showu Dalibora Petka' najavila je uzbudljivo ljeto.

- Radit ćemo, ali uvijek ukradem par dana oko svog rođendana, kad se moja obitelj i ja odmaramo u našoj kući u Boki Kotorskoj.

Neda je rekla da preferira more ispred planina te svirke na plaži od onih u klubovima.

- Volim i izlaske sa prijateljicama i večere u dvoje, rekla je, a oko izbora frajera nije puno birala.

- Može i crn i plav, i mlađi i stariji, samo da ne budem smiješna ili tragična u tim kombinacijama. Želim se lijepo osjećati u muškom društvu, ali ne da me ljudi saželjavaju ili da meni baš bude neugodno zbog njegovih godina, smijala se Neda.

2 i 22 naći će se na njenom novom albumu, koji je najavljen za kraj jeseni.

>>Presretna Neda Ukraden postala baka dječačića!

>>Neda Ukraden u Zagrebu voli kupovati puricu, sir i vrhnje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije