Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločesti rooney

Može li se spasiti? Oglasila se misteriozna brineta s kojom je nogometaš ušao u dizalo

Foto: PA/Pixsell, Gtres/Pixsell
1/3
02.09.2019.
u 13:46

Prošlog tjedna engleski nogometaš Wayne Rooney demantirao sve navode The Suna oko preljuba koji se navodno dogodio s brinetom.

Iako je Wayne Rooney demantirao događanja u Kanadi koje je opisao britanski The Sun, neće moći pobjeći od te priče samo tako. Naime, britanskim medijima javila se brineta s kojom je nogometaš uhvaćen u hotelu.

Ona tvrdi kako nisu završili u krevetu, ali da Rooney isto tako nije bio čedan cijelu večer. Karra Granados upoznala je nogometaša u klubu gdje je partijao sa suigračima, a pritom nije znala da je on poznati sportaš. Ona i prijateljica naknadno su se pridružile njihovoj zabavi, piše The Sun.

– To nisam bila ja, ali sam je vidjela. Nije uzimala autogram niti se slikala s njim, nego su se činili jako bliski, a ona je koketirala s njim – objasnila je. Nakon toga uslijedio je poziv u hotel gdje su nogometaši odsjeli, a ona je na to pristala.

 

– Nakon kluba, otišli smo u apartman njegova prijatelja koji je imao bazen i jacuzzi. Rooney se skinuo u tamnoplave bokserice Calvina Kleina i ušao u kadu s tri žene. Baš se jako partijalo, mislim da je pio sedam sati – rekla im je Karra dodavši kako ona nije žena u klubu s kojom su ga slikali.

 

Rooney je, kako kaže, otišao u krevet sam, a ona je završila s njegovim suigračem koji je također oženjen. Tvrdi kako je Rooney cijelu večer bio kavalir.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:09 02.09.2019.

nije znala da je poznati sportaš? Pa taj da nije nogometaš, i da nema love, nijedna ga ne bi (osim prezirno) pogledala, ne bi znao da li kod žene "ona stvar" stoji vodoravno ili uspravno.

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
15:02 02.09.2019.

Ah, zato je na utakmici dobio crveni prije tjedan dana, da se može naliti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije