Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
davor dretar drele

"Možda čak i pukne ljubav između Bandićeva psa Bila i moje Lajke"

hoyka (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/6
04.12.2010.
u 20:00

– Već samo moje tijelo govori da sam fanatični sportaš – kazao je duhoviti radijski voditelj Davor Dretar Drele.

Zahvaljujući malonogometnom turniru Fotosofia energy, uvidjeli smo da su poznati Hrvati ludi za loptom. No iako su se na terenu trgali do pobjede, nešto u cijeloj priči nije valjalo. Bave li se uopće tjelovježbom, upitali smo ih za stolom?

– Sport mi je važan kako bih samom sebi mogao reći da još uvijek nisam mrtav. Ali zbog prevelikog broja obveza nemam vremena za to pa sam jedva čekao ovaj dan. Sport je odličan dok razmišljam o njemu – kazao nam je glumac Filip Šovagović te nam otkrio svoju formulu.

– Prije mjesec dana igrao sam tenis na jednom turniru i vozim auto. Prešao sam dosad stotine tisuća kilometara, pješačim i nosam slaninu i čvarke s placa – objašnjava simpatični glumac. Njegov kolega Ranko Zidarić šaljivo dodaje.

– U pauzi dviju utakmica razmišljao sam o tome jesam li sve kupio u dućanu, što ću kuhati i što sve moram obaviti – priznao je Zidarić.

Dalmatinska hrana često je na njegovu jelovniku, dakle, zdrav život ga ipak zanima. No što je s rekreacijom?

– Osim što izbjegavam alkohol i droge, prije svake utakmice izbjegavam i žensko društvo. Dakle, živim u karanteni. A rekreaciju imam s djecom. Ako digneš dijete od deset-petnaest  kilograma 150 puta  na dan, onda je to to – pohvalio se. 

– Već samo moje tijelo govori da sam fanatični sportaš – uletio je u razgovor duhoviti radijski voditelj Davor Dretar Drele.

– Imao sam sreću da sam prije godinu dana kupio psa, a kako živim blizu Maksimira, s mojom Lajkom, kad god stignem, trčim po dva-tri kilometra. Već razmišljam da bih mogao ujutro potrčati i s Bandićem. On ima pesa Bila, ja Lajku pa bi mogla i neka ljubav puknuti. Ne, ne, između mene i Milana, nego njih... – kazao je Drele, ostavivši nas, kao i uvijek, da ga slušamo sa osmijehom na usnama.

Komentara 1

CI
cici14
22:03 04.12.2010.

He He Drele, nije tri koraka od birtije do birtije dva-tri kilometra. To si ti samo utvaraš. A ni tvoj pas nije Lajka koju su lansirali u svemir. A ako pukne ljubav između Bandić Milana i tebe, budi siguran daa će te naguziti kao Cibonu i Zagrebački Holding, što se tvojoj cijenjenoj gospođi ne bi dopalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije