Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O princu šuti

Monika Jakišić stigla u Osijek: Tramvaj mi je super!

monika jakišić
Foto: Instagram
1/5
16.04.2014.
u 13:33

Jedna od najtraženijih Hrvatica u svijetu Monika Jakišić stigla je u Osijek. S obitelji je došla u svoj rodni kraj kako bi se odmorila te srela s ostatkom obitelji...

Jedna od najtraženijih Hrvatica u svijetu Monika Jakišić stigla je u Osijek. S obitelji je došla u svoj rodni kraj kako bi se odmorila te srela s ostatkom obitelji. Ekskluzivno za Glas Slavonije progovorila je o svojim danima u Osijeku. – Obilazim grad, uživam. Prioritet mi je, jasno, bio Čepin, baka, ujak i njegova obitelj. Sada upijam grad, šetamo promenadom, prešla sam, naravno i preko mosta...

Obišla sam Tvrđu koja je prekrasna, samo da se još malo uredi. Samo mi je žao što sam propustila Sajam antikviteta za koji mi svi govore da je jako lijep događaj i da u Tvrđi toga dana bude ''pola'' grada. Bili smo u Donjem gradu, a sada planiramo otići do stana u kojemu smo nekad živjeli, želim obići i svoju staru školu... Tramvaj mi je super. Ako stignem, želim se provozati cijelom linijom od Višnjevca do Donjeg grada, ispričala je novinaru Monika.

Pohvalila je i osječku kavu, iako je imala malih problema pri njezinu naručivanju zaboravivši izraz ''bijela kava''. – Kava u Osijeku bolja je nego londonska! Sve svoje prijatelje zovem ''lega, lega'', jako volim taj izraz, zaključila je Jakišić. Vrlo brzo nakon boravka u Osijeku, Monika će ponovno ići u London, a potom i u Los Angeles, svoj treći dom. O princu Andrewu nije, pak, otkrila ni riječi.

Foto: WhoSay

>>'Popljuvali' Moniku: Sramoti princa, laže o godinama i željna je slave

Ključne riječi

Komentara 11

T1
t111
13:53 16.04.2014.

zaboli me ona stvar za nju. od kad je vecernji postao zutilo?

Avatar branimtatukriminalca
branimtatukriminalca
13:54 16.04.2014.

A po cemu je najtrazenija i tko je trazi hehehehehe

Avatar T0MISLAV
T0MISLAV
13:56 16.04.2014.

hvala Vam na ovoj vijesti...sad mogu u miru Božjem dočekati Uskrs...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije