Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONIKA HORVAT

Monika: Bolja sam od drugih, ali odbijam izgledati kao vješalica

monika
ELLE
18.10.2010.
u 19:15

– Nije me bacilo u depresiju što sam ispala. Nisam tip mršavice kakvu oni traže. Mislim da imam više potencijala od nekih cura koje su ostale u showu – objašnjava Monika.

Samouvjereni nastup u “Hrvatskom top-modelu” nije spasio Moniku Horvat od ispadanja iz showa. Prijeki je sud zaključio da se 18-godišnja gimnazijalka nije trudila dovoljno i da nema izražajno lice koje podnosi promjene.

– Nije me bacilo u depresiju što sam ispala. Nisam tip mršavice kakvu oni traže, recimo u njemačkoj verziji koju vodi Heidi Klum cure ne moraju izgledati kao vješalice. Mislim da imam više potencijala od nekih cura koje su ostale u showu – objašnjava Monika. U emisiji emitiranoj u nedjelju ostale su se cure narugale njezinu hodu po pisti s rukama u džepovima.

– Riješila sam to s curama i objasnila im da, kad imaš takav tip hlača, možeš držati ruke u džepovima. To znam jer sam se i prije bavila ovim poslom – kaže Monika, kojoj u showu cilj nije bio podmetati drugim natjecateljicama i izrugivati im se. Prigovor zato što je pojela kalorični bečki odrezak za ručak nije uzela k srcu.

– Opet bih ga naručila. To je samo 800 kalorija, a 1500 je potreban dnevni unos pa nisam pretjerala – zaključila je Monika.

Komentara 6

OB
-obrisani-
19:25 18.10.2010.

bravo mala pokaži tim iskmpleksiranim strašilima koji

HO
hotfishlake
22:49 18.10.2010.

prvo si se prijavila a znala si kaj traze, onda si ispala predebela za ono kaj oni hoce i sad se tu prekenjavas po medijima. a da si pobjedila bila bi drage volje vjesalica! nisi nis bolja od njih. samo si malo deblja ...hahahahahahahahhahhaa

PU
purger58
01:01 19.10.2010.

mala svaka ti cast.niti jedna nije ni blizu dobra ko ti i bez razmisljanja bi se poprcao sa tobom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije