Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAČKA ZVIJEZDA

Monica Bellucci zablistala u prozirnoj haljini

Monica Bellucci
Foto: Gtres/PIXSELL
1/6
29.09.2017.
u 12:02

Lijepa Talijanka primila je posebnu nagradu Donostia za posebna glumačka dostignuća na filmskom festivalu u San Sebastianu, a nagradu ju joj je uručio John Malkovich.

Jedna od najpoznatijih europskih glumica, 52-godišnja Monica Bellucci i dalje oduševljava svojom pojavom. Lijepa Talijanka primila je posebnu nagradu Donostia za posebna glumačka dostignuća na filmskom festivalu u San Sebastianu, a nagradu ju joj je uručio John Malkovich.

Monica je na pozornicu izašla u tankoj ružičastoj haljini, ispod koje su se nazirale gole grudi, što su odmah svi primijetili. Prije preuzimanja nagrade glumica je održala i press konferenciju, na kojoj je govorila o svojoj karijeri.

– Podijeljena sam između nasilnih i poetičnih filmova – rekla je glumica govoreći o dvije najpoznatije uloge, o filmovima "Malena" i "Nepovratno". U tom filmu posebno je mučna scena 11-minutnog silovanja u pothodniku.

– Kada je taj film prvi put prikazan u Cannesu, bio je mnogima skandalozan jer su smatrali da je prebrutalan. danas je to kultni film koji proučavaju studenti – kazala je Bellucci.

Bellucci posljednjih mjeseci promovira film "Na mliječnom putu" Emira Kusturice, u kojem igra glavnu žensku ulogu Nevjeste.

Komentara 16

HE
hexadez
12:35 29.09.2017.

prava dama

ŽV
žvanek
13:16 29.09.2017.

Ona i Zeta Jones,najljepše žene na svijetu!

RO
rojnik
13:09 29.09.2017.

Kakva rasna žena!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije