Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje

Momčilo otkrio detalje svadbe i koju je posebnu gestu pripremio za Jelenu

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
02.05.2018.
u 18:05

Glumački par se vjenčao u Boki Kotorskoj, a Momčilo kaže da je intimno vjenčanje ispalo baš onako kako je planirao.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević i naša glumica Jelena Perčin izmijenili su bračne zavjete u Boki Kotorskoj, a mladoženja je za Blic otkrio detalje s vjenčanja.

- Osjećam se fenomenalno kao oženjen čovjek - rekao je glumac. Otkrio je i kakvo je iznenađenje pripremio svojoj odabranici s kojom će uskoro dobiti kćer. 

- Sve je bilo onako kako sam planirao i onako kako sam zamislio. Sva iznenađenja koja sam htio prirediti Jeleni sam na kraju i priredio. Intimna ceremonija bila je organizirana u Kotoru na sceni Centra za kulturu "Nikola Đurković". Sve je bilo onako kako sam zamislio i na sceni su na klaviru  bile odsvirane Jelenine najdraže pjesme, a pozornica je bila posuta laticama ruža - ispričao je glumac koji je devet godina mlađi od svoje  odabranice. 

Komentara 4

AN
ante555
22:56 02.05.2018.

Momcilo pa de nađe ovu starku. Istina da je valjala udala bi se i kod kuce.

PU
Pukovnik
19:17 02.05.2018.

Svakodnevne vijesti hrvatske ispostave Kurira iz yu-regije.

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
21:12 02.05.2018.

Momčilo,želim ti puno Momčila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije